Θεοδωράκης: Αν είναι το ΠΑΣΟΚ τρίτο κόμμα θα είναι μια επιβράβευση της κομματοκρατίας

«Την Κυριακή το βράδυ όσοι ψηφίσαμε το Μνημόνιο 3, να κάνουμε μια νέα πολιτική συμφωνία».

Την πρόταση να καθίσουν την Κυριακή το βράδυ οι πολιτικοί αρχηγοί που ψήφισαν τη συμφωνία και να κάνουν μία καινούργια πολιτική συμφωνία έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Να συναντηθούμε και να συμφωνήσουμε στη δημιουργία μιας ομάδας κι ενός προγράμματος που θα περιλαμβάνει και μεταρρυθμίσεις και αλλαγές στο μνημόνιο. Πρέπει να συμφωνήσουμε από τώρα ότι θα έχουμε σταθερή κυβέρνηση και δεν θα βγούμε στα πεζοδρόμια και να πετροβολάμε τη�� κυβέρνηση» είπε ο πρόεδρος του Ποταμιού.

Μιλώντας στον Αθήνα 9,84, ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε ότι το κόμμα του διεκδικεί το 10% στις εκλογές και πως αν το Ποτάμι δεν έχει μεγάλο ποσοστό, «τα κόμματα που θα κυβερνήσουν θα κάνουν τα ίδια».

Ο ίδιος, επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως αν βγει το κόμμα της κας Γεννηματά τρίτο στις εκλογές «θα είναι μια επιβράβευση της κομματοκρατίας».

Τέλος, σημείωσε ότι το Ποτάμι είναι το μοναδικό κόμμα που εμφάνισε πλήρη ηγετική ομάδα αλλά και τους κατάλληλους ανθρώπους για να αναλάβουν το «βάρος» και να πάρουν τις αποφάσεις την επόμενη μέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top