Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ: "Μπαμπούσκα η ΝΔ"

"Ψηφίζει Μεϊμαράκη και βγαίνει Σαμαράς"

Δριμεία κριτική στη ΝΔ ασκούν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι η ΝΔ δεν άλλαξε πρόσωπο, ούτε περιεχόμενο πολιτικής και υποστηρίζουν ότι «ενδεχόμενη επάνοδος της στη διακυβέρνηση της χώρας θα σημαίνει απώλεια του εδάφους που κερδήθηκε από τη σκληρή διαπραγμάτευση», καθώς «η ΝΔ εξακολουθεί να υπερασπίζεται την πολιτική του Β. Σόιμπλε για την Ευρώπη».

Τονίζουν ότι η ΝΔ του κ. Μεϊμαράκη προσέρχεται στις εκλογές με το πρόγραμμα, τα ψηφοδέλτια και τις δεσμεύσεις του Αντώνη Σαμαρά, για να σχολιάσουν : «Μπαμπούσκα η ΝΔ: Ψηφίζει Μεϊμαράκη και βγαίνει Σαμαράς».

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει τα διλήμματα που έχει μπροστά του ο ελληνικός λαός ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, τις οποίες χαρακτηρίζει «ιστορικής σημασίας». Συγκεκριμένα, οι πηγές του κόμματος τονίζουν ότι στις 20 Σεπτέμβρη ισχυρίζονται ότι καλούμαστε να επιλέξουμε:

- Δημοκρατία, δικαιοσύνη και προκοπή ή παλινόρθωση του παλαιού καθεστώτος της υποτέλειας, της εξάρτησης, της διαφθοράς και της διαπλοκής

- Σταθερότητα, ασφάλεια, κοινωνική δικαιοσύνη και προοπτική ή επαναφορά του συστήματος συμφερόντων της διαπλοκής και της εξάρτησης

- Ελπίδα και αλλαγή προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας ή συντήρηση και ολιγαρχία

- Σκληρή διαπραγμάτευση ή "ναι σε όλα" και πλήρη παράδοση στους δανειστές.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top