Δένδιας: Ο Τσίπρας φόρτωσε στη χώρα 90 δισ. ευρώ και πρέπει να καταψηφιστεί

«Ορισμένα πράγματα στην υπόθεση Φλαμπουράρη προκαλούν εντύπωση»

Δένδιας: Ο Τσίπρας φόρτωσε στη χώρα 90 δισ. ευρώ και πρέπει να καταψηφιστεί

«Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που προκαλούν εντύπωση στην υπόθεση Φλαμπουράρη. Όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι πήγε στο Αρχηγείο της Αστυνομίας και όχι στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για την θεώρηση του ιδιωτικού συμφωνητικού. Οφείλει να σταθμίσει ο ίδιος το ζήτημα με τον κ. Τσίπρα» είπε ο Νίκος Δένδιας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ σημείωσε ότι η Αριστερά θεωρεί ότι έχει ηθικό πλεονέκτημα αλλά επεσήμανε ότι «η πρακτική της το 7μηνο δείχνει ότι έχει ηθικό μειονέκτημα». Παράλληλα, έκανε λόγο για προσλήψεις συγγενών αλλά και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κατ�� την περίοδο της κυβέρνησης Τσίπρα.

Συνεχίζοντας, ο κ. Δένδιας τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για «διαπλοκή» αλλά ρύθμισε τις οφειλές μεγαλοοφειλετών στο Δημόσιο, εξηγώντας ότι τους φέρθηκε προνομιακά σε σχέση με τους λοιπούς οφειλέτες.

«Ο Έλληνας φορολογούμενος επιβαρύνθηκε με 220 εκ. ευρώ την ημέρα το 7μηνο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Τέτοια επιβάρυνση τόσο σύντομα, δεν υπήρξε ποτέ στην ιστορίας μας από το 1828» υποστήριξε ο κ. Δένδιας.

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, υποστήριξε ότι «παρέλαβε μια πολύ κακή κατάσταση το 2012 και παρέδωσε μια πολύ καλύτερη: σταθεροποιημένη οικονομία με ρυθμούς ανάπτυξης». Απαντώντας στο ότι ο πολίτης δεν κατάλαβε κάποια βελτίωση στην καθημερινότητά του, είπε: «Συμφωνώ σε αυτό αλλά όταν βγαίνεις από μία βαριά αρρώστια πρώτα βελτιώνονται οι δείκτες σου και μετά εσύ νιώθεις καλύτερος».

«Και μόνο για το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας μας επιβάρυνε με 90 δισ. ευρώ σε επτά μήνες πρέπει να καταψηφισθεί» σημείωσε ο κ. Δένδιας, ο οποίος κλείνοντας αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη: «O κ. Μεϊμαράκης είναι ο εαυτός του και ο Έλληνας πολίτες καταλαβαίνει την αυθεντικότητα του μηνύματός του. Δεν υποσχέθηκε το παραμικρό, προς τιμήν του, έκανε την πιο έντιμη προεκλογική εκστρατεία. Μπορούμε ίσως μόνο να την συγκρίνουμε με την προεκλογική εκστρατεία που κάναμε εμείς το 2009 και στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος. Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα, άρχισαν πάλι τα παραμύθια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top