ΑΥΤΑ είναι τα έγγραφα για τις μετοχές του Φλαμπουράρη – Τα έδωσε ο ίδιος στη δημοσιότητα

«Για την αποκατάσταση της αλήθειας» όπως αναφέρει – Ανοικτό το ενδεχόμενο να κάνει μηνύσεις

Για αήθη και πολιτικά καθοδηγούμενη και συκοφαντική επίθεση εναντίον του κάνει λόγο ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος υποστηρίζει ότι υπάρχει προσπάθεια σε εξέλιξη για την «προσωπική και πολιτική μου εξόντωση καθώς και στην αποδόμηση του αναμφισβήτητου ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να ξεπλυθούν οι τέσσερις δεκαετίες διαφθοράς και διαπλοκής του χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος».
Ο πρώην υπουργός Επικρατείας επιτίθεται με σκληρές εκφράσεις στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και δίνει στη δημοσιότητα σειρά εγγράφων για να αποδείξει ότι στις 26 Ιανουαρίου, την επόμενη δηλαδή των εκλογών, πούλησε τις μετοχές του στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας «Διάτμηση» και παραιτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο.
Όπως ο ίδιος τονίζει, μόλις του προτάθηκε η θέση του υπουργού, προέβη σε 3 ενέργειες:
1. Παραιτήθηκα από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «Διάτμηση» στις 26.01.2015 ��ατά την έκτακτη ΓΣ της εταιρείας από την οποία προέκυψε νέο ΔΣ. Το δε πρακτικό της ΓΣ ως και το πρακτικό συγκρότησης σε σώμα του νέου ΔΣ κατατέθηκε στο ΓΕΜΗ στις 04.02.2015 όπως προκύπτει και από το με αριθμό πρωτοκόλλου 16542 σχετικό πιστοποιητικό.
2. Μεταβίβασα τις μετοχές της εταιρείας που κατείχα όπως προκύπτει από το από 26.01. 2015 Ιδιωτικό Συμφωνητικό αλλά και από το μετοχολόγιο της εταιρείας.
3. Την 26.01.2015 προέβην στη διακοπή εργασιών όπως προκύπτει από το σχετικό έγγραφο του Τμήματος Μητρώ��υ της αρμόδιας φορολογικής αρχής, κατέθεσα το πτυχίο μου και αίτηση συνταξιοδότησης.
Αναφορικά με την σύμβαση της «Διάτμηση» με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο κ. Φλαμπουράρης κάνει λόγο για συκοφαντία και επισημαίνει ότι η σύμβαση έχει ημερομηνία σύναψης την 24.11.2014, «δηλαδή προ της ανάληψης οποιουδήποτε δημόσιου αξιώματος».
«Το εισόδημα από την μεταβίβαση των μετοχών αυτών θα συμπεριληφθούν στην φορολογική δήλωση του έτους 2015 και θα φορολογηθούν το επόμενο έτος» σημειώνει ο κ. Φλαμπουράρης, ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι μετά την αποχώρησή του από το ΔΣ της εταιρείας και την μεταβίβαση των μετοχών που κατείχε «οποιαδήποτε πράξη ή παράλειψη της εταιρείας δεν με αφορά».
Συνεχίζοντας, ο κ. Φλάμπουράρης τονίζει ότι όσον αφορά την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας «για την οποία όλως ψευδώς αναφέρεται ότι καταχωρήθηκε στο ΓΕΜΗ την Δευτέρα 14.09.2015 ενημερώνω ότι ήδη από τις 03.02.2014 έχει καταχωρηθεί η από 24/12/2013 απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της εταιρείας με Αριθμό Πρωτοκόλλου 10672/14 και Κωδικό Αριθμό Καταχώρησης 411401 σύμφωνα με την οποία εγκρίθηκε η άυξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Αν το ΓΕΜΗ διεκπεραίωσε το φάκελο την Δευτέρα 14.09.2015 αυτό επίσης δεν με αφορά».
Ο ίδιος καλεί να σταματήσει η συκοφαντική επίθεση εναντίον του από διάφορα Μέσα και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο προσφυγής στη δικαιοσύνης «αν δοθεί συνέχεια στα ψεύδη».
Τα έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα ο πρώην υπουργός Επικρατείας:
ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ
001.jpg
α002.jpg


ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο)

003.jpg
004.jpg

ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ
005.jpg
006.jpg
007.jpg

ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

008.jpg
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΠΟ ΤΑΧISNET
009.jpg
BINTEO STAR

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top