Κουτσούμπας: «Η πρόταση του ΚΚΕ οδηγεί σε πραγματική διέξοδο»

Πυρά εναντίον της ΛΑΕ από τον ΓΓ του κόμματος

Κουτσούμπας: «Η πρόταση του ΚΚΕ οδηγεί σε πραγματική διέξοδο»

​Την πεποίθηση ότι η πρόταση του ΚΚΕ είναι η μοναδική που μπορεί να οδηγήσει σε πραγματική διέξοδο από την κρίση, εξέφρασε ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος, μιλώντας στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στον Real Fm.

«O ελληνικός λαός έχει αποκτήσει μεγάλη πείρα από κάθε είδους κυβερνήσεις. Το ΚΚΕ όχι μόνο επιβεβαιώνεται αλλά λέει αλήθειες. Έχει μια πρόταση που οδηγεί σε πραγματική διέξοδο από την κρίση, σε όφελος του λαού, έστω με δυσκολίες», είπε ο κ. Κουτσούμπας.

Σχολιάζοντας την κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ τόνισε ότι «είναι πιο ρεαλιστικό να επιδιώκεται μια συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ, αν είναι πρώτο κόμμα, με τα υπόλοιπα κόμματα παρά με τη ΝΔ», επεσήμανε όμως ότι «ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, θα μπορούσαν να τα βρουν με βάση τα προγράμματα τους».

Τέλος, ο κ. ��ουτσούμπας εξαπέλυσε για μία ακόμα φορά πυρά εναντίον της Λαϊκής Ενότητας, σημειώνοντας ότι «η πολιτική της πρόταση είναι όχι απλά αντιφατική αλλά αδιέξοδη, είναι η ίδια η γραμμή που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά. Δεν φτάνει να είσαι απλά αντιμνημονιακός».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top