Γεννηματά: «Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει ξανά δεκανίκι ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε της ΝΔ»

«Ήταν λάθος που δώσαμε την εντύπωση ότι ταυτιζόμαστε με τη ΝΔ»

Γεννηματά: «Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει ξανά δεκανίκι ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε της ΝΔ»

​Απατηλό όνειρο, χαρακτήρισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φ. Γεννηματά την αισιοδοξία του Α. Τσίπρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορέσει να κερδίσει την αυτονομία και τον κατηγόρησε ότι βιάστηκε να πάει σε εκλογές για να μην καταλάβει ο λαός τον μεγάλο λογαριασμό που θα πληρώσει λόγω του τρίτου Μνημονίου.

Η κα Γεννηματά πρόσθεσε επίσης ότι ακόμα κι αν η αυτοδυναμία ήταν πιθανή, «είναι αδύνατο ένα μόνο κόμμα να μπορέσει να σηκώσει το βαρύ φορτίο της διακυβέρνησης της χώρας».

Αναφερόμενη στη βουτιά που έχουν κάνει τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, η κα Γεννηματά εξήγησε ότι τα μνημόνια γονάτισαν τον λαό και πρόσθεσε:

«Το ΠΑΣΟΚ έκανε λάθος που έδωσε την εντύπωση ότι ταυτίζεται με τη ΝΔ. Από εδώ και πέρα το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να γίνει ουρά και δεκανίκι ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε της ΝΔ».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, χαρακτήριζε επίσης λάθος το γεγονός ότι δεν υλοποιήθηκε η προγραμματική συμφωνία μεταξύ των κομμάτων που στήριξαν την κυβέρνηση Σαμαρά και αναφερόμενη στη συμφωνία τόνισε ότι υπάρχουν ακόμα ζητήματα ανοιχτά και για το λόγο αυτό θα πρέπει να προκύψει μια κυβέρνηση ισχυρή που θα μπορεί να τα διαπραγματευτεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top