Φλαμπουράρης: «Δεν είμαι τίποτα, είμαι ένας κοινός θνητός»

Νέες διευκρινήσεις για το έργο που ανέλαβε η εταιρεία ΔΙΑΤΜΗΣΗ

Φλαμπουράρης: «Δεν είμαι τίποτα, είμαι ένας κοινός θνητός»

​Νέες διευκρινήσεις για το θέμα της εταιρίας ΔΙΑΤΜΗΣΗ και της συμμετοχής του ή όχι στη μετοχική της σύνθεση, έδωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Φλαμπουράρης, μιλώντας αρχικά στον ΑΝΤ1 και κατόπιν στον ΣΚΑΪ και στο Mega.

Όπως είπε ο κ. Φλαμπουράρης «όσοι καταγγέλλουν έναν άνθρωπο, ο οποίος επί 50 χρόνια κινείται ανιδιοτελώς στην Αριστερά και ταυτόχρονα 40 χρόνια επαγγελματίας δεν έχει ακουστεί τίποτα και ποτέ για την παρουσία του την επαγγελματική, πρωταγωνιστούν σε μια προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου και εμμέσως σπίλωσης και της Αριστεράς», είπε ο κ. Φλαμπουράρης και πρόσθεσε:

«Εγώ δεν έχω καμία σχέση με την εταιρεία που ίδρυσα πριν από 15 χρόνια. Μόλις μου ανακοινώθηκε η υπουργοποίησή μου έδωσα εντολή και προχώρησα στην αποχώρησή μου από το ΔΣ της εταιρείας, στην κατάθεση στο ΥΠΕΧΩΔΕ του πτυχίου του εργολάβου, σταμάτησα την ατομική μου δραστηριότητα σαν πολιτικός μηχανικός και έκανα τα χαρτιά μου για να βγω στη σύνταξη».

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέντορας του Α. Τσίπρας σημείωσε ότι βρίσκεται μπροστά σε μια προσπάθεια σπίλωσης του προσώπου του, του ΣΥΡΙΖΑ και γενικότερα της Αριστεράς και επιφυλάχθηκε να κινηθεί νομικά εναντίον όσων συνεχίσουν να αναπαράγουν ανακριβείς ειδήσεις.

Μάλιστα για να κάνει ακόμα πιο σαφή τη σχέση του με την εταιρεία ΔΙΑΤΜΗΣΗ, ο κ. Φλαμπουράρης είπε:

«Δεν είμαι μέτοχος στην εταιρεία, έχω μεταβιβάσει τις μετοχές μου. Δεν είμαι τίποτα, είναι ένας κοινός θνητός»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top