Σύμβουλος του αρχηγού του εργατικού κόμματος της Βρετανίας ο Βαρουφάκης

Υποδοχή… ροκ σταρ στον πρώην ΥΠΟΙΚ σε εκδήλωση κατά της λιτότητας

Σύμβουλος του αρχηγού του εργατικού κόμματος της Βρετανίας ο Βαρουφάκης

Άτυπος σύμβουλος του νέου αρχηγού του εργατικού κόμματος της Βρετανίας, Τζέρεμι Κόρμπιν, αναλαμβάνει ο Γιάνης Βαρουφάκης.

«Σας παροτρύνω να χρησιμοποιήσετε την Ελλάδα ως παράδειγμα για την καταπολέμηση των δυνάμεων της λιτότητας και της οπισθοδρόμησης» είπε μιλώντας στην Λαϊκή Συνέλευση κατά της λιτότητας στο Λονδίνο.

Περίπου χίλια άτομα, τον υποδέχθηκαν σαν ροκ σταρ, του σφίγγουν το χέρι και ζητούν να βγάλουν σέλφι μαζί του.

Ο πρώην υπουργός οικονομικών βρέθηκε στη Μεγάλη Βρετανία προκειμένου να συγχαρεί και να δώσει συμβουλές στον νεοεκλεγέντα αρχηγό του κόμματος των εργατικών.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, εξάλλου, μιλώντας στο SkyNews είπε πως οι Βρετανοί είναι τυχεροί που βρίσκονται εκτός ευρωζώνης, σε αντίθεση με την Ελλάδα.

«Το πρόβλημα είναι πως Βερολίνο, Φρανκφούρτη και Παρίσι δεν έχουν αποφασίσει τι θέλουν να κάνουν με την Ευρωζώνη στο σύνολό της» είπε ο ο πρώην ΥΠΟΙΚ.

Την ώρα μάλιστα που ο πρώην αρχηγός του Αλέξης Τσίπρας έδινε την τηλεοπτική του μάχη απέναντι στον Βαγγάλη Μεϊμαράκη, ο Γιάννης Βαρουφάκης απολάμβανε λευκό κρασί με τον γνωστό συνθέτη Μπράιαν Ένο και την καθηγήτρια Οικονομικών του Πανεπιστημίου του Σάσεξ, Μαριάνα Ματζουκάτο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top