Το επιμύθιο του ντιμπέιτ: Τι διαπιστώνουν οι δημοσκόποι – Ποιος αρχηγός ωφελείται

Κι όμως: Οι αναποφάσιστοι αντί να μειωθούν, αυξήθηκαν!

Το επιμύθιο του ντιμπέιτ: Τι διαπιστώνουν οι δημοσκόποι – Ποιος αρχηγός ωφελείται

Είναι βέβαιο πως στις δημοσκοπήσεις που θα δουν το φως της δημοσιότητας τις επόμενες μέρες θα υπάρχει και το (όποιο) αντίκτυπο είχε στους ψηφοφόρους το ντιμπέιτ.

Επί του παρόντος οι δημοσκόποι έχουν βγάλει μερικά πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα, ένα εκ των οποίων -όπως αποκάλυψε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα- είναι… έκπληξη: Οι αναποφάσιστοι αντί να μειώνονται, αυξάνονται μετά το ντιμπέιτ!

«Οι ειδικοί των μετρήσεων λένε ότι αυτό μπορεί να ευνοεί τον κ. Τσίπρα» είπε η κα Μακρή και εξήγησε: «Ο κ. Μεϊμαράκης συνέχισε να συσπειρώνει τους ψηφοφόρους της ΝΔ, η οποία (σ.σ.: η συσπείρωση) είναι σε πολύ ψηλά επίπεδα. Βλέ��οντας, όμως, τον κ. Τσίπρα κάποιοι ψηφοφόροι του που τον ψήφισαν τον Γενάρη και έλεγαν ότι θα πάνε σε άλλο κόμμα δήλωσαν ότι θα επιστρέψουν στη δεξαμενή των αναποφάσιστων. Δεν σημαίνει ότι όλοι αυτοί θα ψηφίσουν τον κ. Τσίπρα αλλά κάποιοι εξ αυτών είναι πιθανό».

«Το θρίλερ είναι μπροστά μας και το ποιος είναι μπροστά και το ποιος πίσω παραμένει ερώτημα καθώς είναι οριακές οι διαφορές. Εκεί που διατηρεί μικρό προβάδισμα ο κ. Τσίπρας είναι στην παράσταση νίκης και αυτό θα προσπαθήσει να ανατρέψει τις τελευταίες μέρες ο κ. Μεϊμαράκης» κατέληξε η κα Μακρή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top