Μητσο��άκης εναντίον… facebook: Οι απίστευτες απαντήσεις του σε «τρελές» ερωτήσεις!

Όταν το τρολάρισμα… επιστρέφει μπούμερανγκ!

Μητσοτάκης εναντίον… facebook: Οι απίστευτες απαντήσεις του σε «τρελές» ερωτήσεις!

Ένα ανοικτό δίωρο συζήτησης με χρήστες του facebook είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δέχθηκε πάνω από 1.600 ερωτήσεις και απάντησε στις περισσότερες εξ αυτών!

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ έκανε φιλότιμες προσπάθειες να καλύψει όλες τις θεματικές ενότητες των ερωτήσεων, ενώ σε ερωτήσεις-τρολάρισμα έδειξε ότι όχι μόνο δεν πτοείται αλλά ότι… ξέρει και ο ίδιος από αυτά!

Έτσι, με χιούμορ και εύθυμη διάθεση απάντησε ακόμη και στον αν θα πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ ή μια κυβέρνηση της ΝΔ θα φέρει πίσω σε μία κοπέλα το αγόρι της!

qqaa.jpg
Ενδεικτικά, κάποια εξ αυτών!

Με χώρισε ο Νίκος στην περίοδο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ… Αν βγείτε κυβέρνηση θα τον πείσετε να τα ξαναβρούμε;
Μα έχουμε πει ότι δεν υποσχόμαστε τίποτα σε αυτήν την προεκλογική περίοδο.

Ποιά είναι η θέση σας για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης; ο Αντετοκούμπο θα έπρεπε να παίζει στην εθνική; παρακαλώ ενημερώστε τον αγαπητό κύριο Κωνσταντίνο να εκφράσει τις ευχές του για τον σημερινό αγώνα με την Ισπανία των μισητών Podemos.
Ζήτησα ήδη από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να ευχηθεί στον Ισπανό Πρωθυπουργό για την ομάδα του. Ο Giannis Atentokoumpo είναι πιο Ελληνας από πολλούς άλλους δήθεν Ελληναράδες!

Μακαρόνια με σάλτσα ή με κιμά;
Η απάντηση σου είναι εδώ: http://www.athinorama.gr/umami/books/?id=330 (σ.σ.: πρόκειται για link με το βιβλίο συνταγών της Μαρίκας Μητσοτάκη)

Ολυμπιακός-Μπάγερν τι να το παίξω;
Είπαμε, δεν χάνουμε στο Καραϊσκάκη.

Γιατί δεν πήρε επιθετικό ο “Τιγρης”; Πιστεύεις ότι με Κρισάντους μπορούμε να χτυπήσουμε πρωτάθλημα; Δύσκολο Κυριάκο μου.
Μα δεν πήρε τον Τζιμπούρ;

Iron Maiden ή Metallica;
Guns N’ Roses.

Χαίρετε! Θεωρείτε τον Μπούρμπο καλό δεξί back;
Ο Ομάρ είναι καλύτερος!

Γιατί μας ψεκάζουν;
Ρωτήστε τον Καμμένο.

Κιθαρίστας ή ντράμερ;
Είμαι μουσικά ατάλαντος.

Κυριάκο τι νούμερο παπούτσι φοράς;
45

Τι ώρα παίζει η Εθνική;
19.30

Έχει ελπίδες ο ΠΑΟΚ να πάρει πρωτάθλημα;
Δύσκολο. Ο Ολυμπιακός έχει αντικειμενικά την καλύτερη ομάδα.

Στο... πολιτικό κομμάτι της υπόθεσης, ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε σε ψήφο στη ΝΔ για να εφαρμοστεί η συμφωνία και να βγούμε τα ταχύτερο από τα μνημόνια, τάχθηκε υπέρ ενός πιο λειτουργικού και ευέλικτου Δημοσίου με αξιολόγηση των υπαλλήλων, ξεκαθάρισε ότι η αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ προβλέπεται στο «τρίτο πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα», ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το μεγαλύτερο λάθος του Αλέξη Τσίπρα είπε: «Διαπραγματευόταν με τις συνιστώσες του και όχι με τους Ευρωπαίους».

Όσον αφορά, τέλος, το μεγαλύτερο λάθος της κυβέρνησης Σαμαρά, ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Δεν εφάρμοσε αρκετά γρήγορα τις μεταρρυθμίσεις, ειδικά μετά τον Ιούνιο του 2014».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top