Έκκληση Μανιτάκη για μαζική προσέλευση των ψηφοφόρων την Κυριακή

Μεγάλο το… βάρος των εκλογών: 80 τόνους ζυγίζει το εκλογικό υλικό!

Να μην επιλέξουν την αποχή και να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες ζήτησε από τους Έλληνες πολίτες ο Αντώνης Μανιτάκης.

«Οι εκλογές αυτές είναι από τις κρισιμότερες της μεταπολιτευτικής περιόδου, όχι μόνο γιατί συμπίπτουν με μία εθνική κρίση, μία οικονομική κρίση της Ελλάδος που διαρκεί τώρα πέντε χρόνια και δεν τελειώνει, αλλά και γιατί αυτές οι εκλογές συμπίπτουν με μία κρίση που διέρχεται η Ευρώπη. Μία κρίση του προσφυγικού-μεταναστευτικού που είναι ίσως η πιο σημαντική κρίση που γνώρισε η Ευρώπη μετά τη μεταπολιτευτική περίοδο» τόνισε ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης από το Εθνικό Τυπογραφείο, το οποίο επισκέφθηκε το πρωί.

��ατά την επίσκεψή του στο Εθνικό Τυπογραφείο, ο υπουργός ενημερώθηκε για τη διαδικασία κοπής και εκτύπωσης του εκλογικού υλικού των προσεχών εκλογών.

Ειδικότερα, κόπηκαν 12 εκ. λευκά ψηφοδέλτια τα οποία εστάλησαν στο υπουργείο Εσωτερικών και αυτό από την πλευρά του τα κατένειμε σε όλα τα κόμματα προκειμένου να τυπώσουν το έμβλημα και τα ονοματεπώνυμα των υποψηφίων τους.

Πέραν αυτών, εκτυπώθηκε και παραδόθηκε ήδη στο ίδιο υπουργείο για διανομή στις περιφέρειες οτιδήποτε έχει σχέση με τη διεξαγωγή των εκλογών, όπως η νομοθεσία, η εγκύκλιος για τις εκλογές, το βιβλίο πρωτοκόλλου ψηφοφορίας, το βιβλίο πράξεων εφορευτικών επιτροπών, τα πρακτικά εκλογικών τμημάτων κ.λπ

Το συνολικό βάρος του εκλογικού υλικού που εκτυπώθηκε αγγίζει τους 80 τόνους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top