Η El Pais αποθεώνει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Άρθρο-ύμνος στον πρόεδρο της ΝΔ

Η El Pais αποθεώνει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Ένα άρθρο-ύμνο στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη φιλοξενεί η ισπανική εφημερίδα El Pais, η οποία τονίζει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ κατάφερε να ανακτήσει ψηφοφόρους και με την εμπειρία του να αναστήσει την γαλάζια παράταξη στην πιο δύσκολη περίοδο.

Το άρθρο αναφέρεται στην πολιτική διαδρομή του κ.Μεϊμαράκη, τονίζοντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ έχει συγκεκριμένο ''βάρος'' και "είναι σεβαστός από όλους''.

Η εφημερίδα, επίσης, σημειώνει ότι «ο δικηγόρος κ.Μεϊμαράκης είναι από εκείνους τους πολιτικούς με μακρά διαδρομή, που μπορούν να υπηρετήσουν τα πάντα» και απόδειξη όπως λέει γι'αυτό, είναι το γεγονός, ότι του δόθηκε το τιμόνι της παράταξης στην πιο δύσκολη στιγμή .

«Ο Μεϊμαράκης γνωρίζει τον κοινοβουλευτικό μηχανισμό και έχει εμπειρία από κυβερνητικά πόστα. Επίσης για το ένα τρίτο των Ελλήνων θεωρείται ��ολύ δημοφιλής» επισημαίνει το άρθρο και καταλήγει «Για πολλούς είναι βαρετός, για άλλους αρκετά παλαιοκομματικός για να κυβερνήσει, ενώ για τους αντιπάλους του είναι ένας λύκος που ντύθηκε... κεντρώο πρόβατο. Ωστόσο, ο άγνωστος Μεϊμαράκης θα αποκαλυφθεί την επομένη των εκλογών, όταν θα κληθεί να συμμαχήσει με κάποιον παρτενέρ, που προηγουμένως δεν θα μπορούσε να φανταστεί».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top