Λαφαζάνης: «Γελάνε όλοι με την κωλοτούμπα του Τσίπρα»

«Ακύρωσε το δημοψήφισμα αντί να ακυρώσει τα μνημόνια»

Λαφαζάνης: «Γελάνε όλοι με την κωλοτούμπα του Τσίπρα»

​Σκληρή επίθεση εναντίον του πρώην συντρόφου του Α. Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Π. Λαφαζάνης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Ο Τσίπρας είναι πολιτικά αναξιόπιστος. Ο κόσμος ήθελε αλλαγή και η κύρια υπόσχεσή μας ήταν να σκίσουμε τα μνημόνια, εκεί όμως έγινε η κωλοτούμπα με την οποία γελάνε όλοι», είπε ο κ. Λαφαζάνης.

Όπως είπε, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ βάλουν κατά της Λαϊκής Ενότητας, ενώ πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει «μια μεγάλη ΔΗΜΑΡ που οδηγείται σε Πασοκοποίηση».

«Ο κύριος Τσίπρας ακύρωσε το δημοψήφισμα αντί να ακυρώσει τα μνημόνια, είναι αυτή δημοκρατία; Δεν υπάρχει Δημοκρατία κυβερνά ένα κατεστημένο των Βρυξελλών. Ο κύριος Τσίπρας είναι απολύτως αναξιόπιστος. Υποτίθεται ότι τον εκβίασαν, αλλά κι αυτός υπέκυψε στον εκβιασμό», είπε.

Τέλος εκτίμησε ότι η Λαϊκή Ενότητα θα έχει υψηλά ποσοστά, σημειώνοντας ότι στόχος δεν είναι μόνο η τρίτη θέση, αλλά όσο το δυνατόν υψηλότερο ποσοστό.

«Βούληση της νέας μνημονιακής τάξης είναι να εκκαθαριστούν οι αντιμνημονιακές δυνάμεις. Αυτός είναι ένας από τους στόχους διεξαγωγής των εκλογών», είπε ο Π. Λαφαζάνης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top