Π. Καμμένος: «Αποχωρώ από την πολιτική αν οι ΑΝΕΛ δεν μπουν στη Βουλή»

«Αν οι Έλληνες δεν με θέλουν στη Βουλή δεν θα είμαι στη Βουλή»

Π. Καμμένος: «Αποχωρώ από την πολιτική αν οι ΑΝΕΛ δεν μπουν στη Βουλή»

​Την απόφασή του να αποχωρήσει από την πολιτική ζωή αν οι Έλληνες πολίτες αποφασίσουν ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα είναι στην επόμενη Βουλή αποκάλυψε ο πρόεδρος του κόμματος, Π. Καμμένος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Αν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν με θέλουν στη Βουλή, δεν θα είμαι στη Βουλή. Εγώ κύριε Παπαδάκη θα φύγω από την πολιτική. Εάν δεν μπούμε στη Βουλή και ο ελληνικός λαός δεν θέλει τη δική μας φωνή εγώ δεν έχω κανένα λόγο να παραμείνω στην πολιτική», είπε ο κ. Καμμένος.

Σχολιάζοντας το χθεσινό debate, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι κατά τη γνώμη του νικητής της τηλεμαχίας ήταν ο Α. Τσίπρας και ότι ο Ε. Μεϊμαράκης ήταν σε πανικό.

Αναφερόμενος στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και στα πρόσωπα που περιέχει, ο Π. Καμμένος επανέλαβε τις δηλώσεις Φαλτσιανί ότι κανείς δεν του ζήτησε στοιχεία εδώ και πέντε χρόνια.

Κατηγόρησε ακόμα τη ΝΔ ότι στα ψηφοδέλτιά της έχει «το μισό ποινικό κώδικα», ενώ σημείωσε πως ο ίδιος απομάκρυνε τον Π. Χαϊκάλη για την υπόθεση της offshore παρά το γεγονός ότι δεν διώκεται.

Τέλος ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση στην οποία θα συμμετέχει το ΠΑΣΟΚ και ο Ε. Βενιζέλος.

«Εάν συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ, εγώ δεν θα συμμετέχω», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ενώ φάνηκε πιο διαλλακτικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με το Ποτάμι, τονίζοντας ότι θα πρέπει πρώτα ο Σ. Θεοδωράκης να ξεκαθαρίσει τις θέσεις του πάνω στα εθνικά θέματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top