Για τη φοροδιαφυγή η πρώτη γερή «κόντρα» του debate!

Γιατί σήκωσε «κάρτα» ο Aλέξης Τσίπρας και τι απάντησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Για τη φοροδιαφυγή η πρώτη γερή «κόντρα» του debate!

Η πρώτη γερ�� «κόντρα» του debate δεν άργησε να έρθει.

Δεν είχαν συμπληρωθεί 20 λεπτά και μετά από μία απάντηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για αυτό που είχε πει για τον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν έχει εργαστεί ποτέ του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να παρέμβει.

«Ο κ. Μεϊμαράκης απαρίθμησε τα πόσα σημαντικά έχει κάνει η ΝΔ για τη διαπλοκή και τα πόσα λίγα έκανε η δική μας κυβέρνηση. Θα ήθελα να θυμίσω ποια ήταν τα κόμματα που έπαιρναν από τα μαύρα ταμεία της Siemens. Ποιος ήταν κυβέρνηση όταν έφυγε ο κ. Χριστοφοράκος στη Γερμανία; Επί ΝΔ ελέχθησαν οι υποθέσεις φοροδιαφυγής και πόσο; Ο Φαλτσιανί είπε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε δρόμους και ελπίζω να συνεχιστεί. Εσείς έχετε τον κ. Παπασταύρου ο οποίος είναι στη λίστα Λαγκάρντ. Έχετε τη διάθεση να συγκρουστείτε με τη διαπλοκή ναι ή όχι κ. Μεϊμαράκη;» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Τσίπρας από τότε που υπέγραψε το Μνημόνιο έχει πάθει αλλοίωση χαρακτήρα. Εγώ πότε δεν περίμενα να ρίξει τόσο το επίπεδο. Τον ξέρω πολλά χρόνια και τον εκτιμούσα. Είχαμε και καλή συνεννόηση όταν ήμουν Πρόεδρος της Βουλής» είπε ο κ. Μεϊμαράκης και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω γιατί: επειδή χάνει, επειδή έχει γίνει μνημονιακός; (σ.σ.: συνεχίζει απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ) Έχω εγώ κάνει χρήση κ. Τσίπρα του ότι η κα Κωνσταντοπούλου είπε ότι σας θεωρεί διαπλεκόμενο ως το κόκαλο; Έχουμε εισπράξει 35 εκ. ευρώ από τη λίστα Λαγκάρντ. Εσείς; Τίποτα. Και τώρα προεκλογικά έτυχε να δείτε τον Φαλτσιανί που όλως τυχαίως είναι συνεργάτης των Podemos. Ειλικρινά δεν το περίμενα. Είναι δυνατόν να παίζετε τόσο φτηνιάρικα παιχνίδια σε αυτές τις εκλογές που παίζεται η τύχη της χώρας και να υποβαθμίζετε έτσι το επίπεδο διαλόγου;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top