Η κρίσιμη τηλεμαχία: ��ου θα κριθεί η μάχη Τσίπρα-Μεϊμαράκη

Επικοινωνιολόγοι εξηγούν στο STAR τι πρέπει να προσέξουν οι δύο αρχηγοί

Η τηλεμαχία των δυο πολιτικών αρχηγών, του Αλέξη Τσίπρα και του Βαγγέλη Μειμαράκη, βρίσκεται προ των πυλών και οι δυο αντίπαλοι με τα επικοινωνιακά όπλα τους στη φαρέτρα, θα διεκδικήσουν την προσοχή, τις εντυπώσεις και την αποδοχή των ψηφοφόρων.

Επικοινωνιολόγοι μίλησαν στο STAR για το τι πρέπει να προσέξουν οι δύο αρχηγοί στο ντιμπέιτ.

«Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να δώσει έμφαση στο διαχωρισμό του νέου από το παλιό, του αξιόπιστου από το μη αξιόπιστο και ό,τι μπορεί να εγγυηθεί τη δικαιότερη κοινωνικά διαχείριση του Μνημονίου» εξηγεί ο σύμβουλος Πολιτικής Επικοινωνίας Δασκαλόπουλος Βασίλης.

«Ο κ. Μεϊμαράκης πρέπει να μείνει σταθερός στο μήνυμα της συνεργασίας, της συναίνεσης και της πολιτικής σταθερότητας. Να απευθυνθεί σε ευρύτερα στρώματα της κοινωνίας και οι απαντήσεις του να είναι επικεντρωμένες στην επόμενη μέρα ως πρωθυπουργός» εξηγεί ο σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας Βασίλης Φεύγας.

Ως προς το τι πρέπει να αποφύγουν οι κ. Τσίπρας και Μεϊμαράκης.

«Ο κ. Τσίπρας πρέπει να αποφύγει την παγίδα της λαϊκιστικής αντιμνημονιακής ρητορικής. Δεν πρέπει να διατυπώσει διχαστικό λόγο και οφείλει να αποφύγει εξάρσεις και εμπλοκή σε ανταλλαγή χαρακτηρισμών» τονίζει ο κ. Δασκαλόπουλος.

«Ο κ. Μεϊμαράκης θα πρέπει να αποφύγει τις ασαφείς και τις διφορούμενες απαντήσεις και τον εκνευρισμό που πιθανόν να επιχειρήσει να του προκαλέσει ο κ. Τσίπρας για να πολώσει το προεκλο��ικό κλίμα» σημειώνει ο κ. Φεύγας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top