Παυλόπουλος: Για την ανθρωπιά δεν υπάρχουν σύνορα

Επίσκεψη στο Ωνάσειο για το βρέφος Σύρων προσφύγων

Παυλόπουλος: Για την ανθρωπιά δεν υπάρχουν σύνορα
«Για την ανθρωπιά δεν υπάρχουν σύνορα» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, όπου επισκέφθηκε το μεσημέρι, το μόλις επτά μηνών βρέφος Σύρων προσφύγων που υπεβλήθη σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού συνομίλησε με τους γονείς του παιδιού, ευχήθηκε περαστικά, και συνεχάρη το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και τη διοίκηση του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου για την περίθαλψη που προσέφεραν.

«Θέλω να τονίσω προς κάθε κατεύθυνση ότι έτσι αντιλαμβάνονται ο ελληνικός Λαός, οι Έλληνες γιατροί, το καθήκον τους, μέσα στην κρίση που αντιμετωπίζουμε ως χώρα. Δεν υπολογίζουμε το πόσο μας λείπουν και εμάς τα μέσα. Όταν έχουμε να αντιμετω��ίσουμε τον Άνθρωπο, τον αντιμετωπίζουμε ως Άνθρωπο, με βάση τις αρχές και τις αξίες του ελληνικού και του ευρωπαϊκού πολιτισμού», υπογράμμισε ο Πρόεδρος.

Παράλληλα, ευχήθηκε το μήνυμα αυτό να το παίρνουν και οι υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Γιατί, όπως είπε, «το ίδιο πνεύμα πρέπει να επικρατεί και εκεί: Το πνεύμα του ότι τον Άνθρωπο οι Ευρωπαίοι τον αντιμετωπίζουμε ενιαίως και δεν υπολογίζουμε τα σύνορα των κρατών-μελών».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top