Καμμένος: «Όταν λένε οικουμενική σημαίνει κυβέρνηση συγκάλυψης»

Προβλέπει νίκη ΣΥΡΙΖΑ με 6 – 7 μονάδες διαφορά από τη ΝΔ

Καμμένος: «Όταν λένε οικουμενική σημαίνει κυβέρνηση συγκάλυψης»

​Τη θέση του για τους μελλοντικούς συνεργάτες των ΑΝΕΛ σε περίπτωση που καταφέρουν να μπουν στη Βουλή, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του κόμματος, Π. Καμμένος, ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε ότι ο μοναδικός κυβερνητικός εταίρος για τους ΑΝΕΛ θα μπορούσε να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Καμμένος επιτέθηκε ακόμα στον κ. Μεϊμαράκη, τονίζοντας ότι «η ΝΔ του Μεϊμαράκη επέλεξε να είναι η ΝΔ του Σαμαρά» και πρόσθεσε:

«Δηλαδή να είναι η ΝΔ η οποία υπερασπίζεται ως συνήγορος υπεράσπισης το ΠΑΣΟΚ και όλα τα σκάνδαλα. Επιθυμεί συγκάλυψη. Όταν λένε οικουμενική, σημαίνει κυβέρνηση συγκάλυψης, σε τέτοια κυβέρνηση δεν θα συμμετέχουμε».

Παρ’ όλ’ αυτά σημείωσε ότι υπάρχουν στη Νέα Δημοκρατία στελέχη που θα εκλεγούν και που εκπροσωπούν το μεσαίο χώρο, τα οποία θα μπρούσαν να πλαισιώσουν την κοινή προσπάθεια των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Καμμένος απέκλεισε οποιαδήποτε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, ενώ για το Ποτάμι, τόνισε ότι προσπάθησε στο debate να κάνει τον κ. Θεοδωράκη να αναπτύξει τις θέσεις του Ποταμιού πάνω στα εθνικά θέματα.

«Τον ρώτησα για τη Θράκη, τον ρώτησα για το όνομα της Μακεδονίας, για μας είναι σοβαρά θέματα, όπως είναι τα θέματα της θρησκείας», είπε και κατέληξε προβλέποντας ότι στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μπροστά με 6 – 7 μονάδες διαφορά και ότι οι ΑΝΕΛ θα μπουν ξανά στη Βουλή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top