Ο Λεβέντης έβαλε όλο του το σόι στα ψηφοδέλτια του κόμματός του

Έξι συγγενείς του κατεβαίνουν υποψήφιοι

Ο Λεβέντης έβαλε όλο του το σόι στα ψηφοδέλτια του κόμματός του

​Μπορεί ο Βασίλης Λεβέντης, όλα αυτά τα χρόνια να καταγγέλλει με πάθος την οικογενειοκρατία στην πολιτική, όμως και ο ίδιος δεν πάει πίσω, αφού στα ψηφοδέλτια του κόμματός του για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου έχει βάλει υποψηφίους έξι συγγενείς του.

Πρώτη και καλύτερη η σύζυγός του, Α. Μεντεσίδου, η οποία είναι πρώτη στη λίστα του ψηφοδελτίου στην Καβάλα.

Εκτός όμως από αυτή, στα ψηφοδέλτια της Ένωσης Κεντρώων βρίσκουμε και άλλους τέσσερις υποψηφίους που έχουν το ίδιο επώνυμο με τον Β. Λεβέντη.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Ι. Λεβέντη του Κωνσταντίνου, ο οποίος είναι 20ος στο ψηφοδέλτιο της Β΄ Αθήνας, η Ε. Λεβέντη του Αποστόλου που είναι πρώτη στο ψηφοδέλτιο Γρεβενών, η Παρασκευή – Λούλα Λεβέντη του Κωνσταντίνου που είναι πρώτη υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Δωδεκανήσων και ο Κ. Λεβέντης του Αποστόλου, ο οποίος είναι δεύτερος στο Επικρατείας.

Ακόμα είναι άγνωστο κατά πόσο υπάρχει συγγενική σχέση των υποψηφίων αυτών με τον πρόεδρο του κόμματος, πάντως δύο εξ αυτών έχουν το ίδιο πατρώνυμο με τον Β. Λεβέντη, (Απόστολος).

Τέλος στο ψηφοδέλτιο της Α΄ Αθήνας υπάρχει και μια συνεπώνυμη της συζύγου του κ. Λεβέντη, η Δ. Μεντεσίδου του Ιωάννη, η οποία έχει το ίδιο πατρώνυμο με την Α. Μεντεσίδου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top