«Χείμαρρος» ο Παππάς:Σχολίασε τη Ζωή με το λάστιχο, το βιογραφικό Τσίπρα,Καμμένο και Μεϊμαράκη

Αισιόδοξος για το ντιμπέιτ και για τα ποσοστά ύφεσης-Εκτίμησε ότι θα χαλαρώσουν τα capital controls- πρώτη ανάρτηση 11/09/2015 21:21

«Χείμαρρος» ο Παππάς:Σχολίασε τη Ζωή με το λάστιχο, το βιογραφικό Τσίπρα,Καμμένο και Μεϊμαράκη

​«Θα είμαστε το πρώτο κόμμα, ευελπιστούμε ότι θα κερδίσουμε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Η χώρα θα κυβερνηθεί.Το αποτέλεσμα θα είναι τέτοιο, που κανείς δεν θα έχει το δικαίωμα να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές». Αυτό τόνισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel και στην Μάρα Ζαχαρέα, ο πρώην υπουργός Επικρατείας και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β'Αθηνών, Νίκος Παππάς, μιλώντας για την εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου.

"Ανοιχτό το θέμα των ομαδικών απολύσεων"

Ο κ.Παππάς, αναφερόμενος στην συμφωνία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους εταίρους παραδέχτηκε, ότι υπάρχουν ανοιχτά "μέτωπα" και πεδία προς συζήτηση με τους δανειστές, ενώ όπως είπε, ανοιχτό είναι και το θέμα των ομαδικών απολύσεων, για το οποίο τόνισε ότι, ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει μάχη.

"Το μέιλ Χαρδούβελη δεν ήταν συμφωνία"

Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα υποστήριξε ότι το "μέιλ Χαρδούβελη δεν ήταν συμφωνία, ήταν πρόταση προς τους εταίρους για να κλείσει η 5η αξιολόγηση", ενώ υπεραμυνόμενος της συμφωνίας τόνισε μεταξύ άλλων, ότι «αποφύγαμε το αγγλικό δίκαιο και άνοιξε η συζήτηση για την διευθέτηση του ελληνικού χρέους».

"Θα χαλαρώσουν τα capital controls"

Σε ερώτημα της κας Ζαχαρέα σχετικά με τα capital controls, ο κ.Παππάς εκτίμησε ότι μόλις ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο πολιτικό πεδίο, θα αρχίσουν να χαλαρώνουν οι κεφαλαιακοί έλεγχοι.

"Δεν θα είναι 3% η ύφεση φέτος"

Κληθείς να σχολιάσει τις προβλέψεις του οίκου αξιολόγησης Standard & Poors για ύφεση 3% το 2015, ο πρώην υπουργός εκτίμησε ότι η ύφεση δεν θα είναι μεγάλη φέτος.

"Ο ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση δεν πρέπει να εφαρμοστεί"

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει ο ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση, ο κ.Παππάς τόνισε ότι αυτό το μέτρο δεν πρέπει να εφαρμοστεί, ενώ για την φορολόγηση των αγροτών υποστήριξε, ότι θα πρέπει να τηρούνται βιβλία εσόδων και εξόδων, αλλά και βιβλία τεκμαρτών εσόδων, τονίζοντας ότι θα πρέπει να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο που κάποιοι δηλώνουν αγρότες, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι.

"Έχει δουλέψει ως μηχανικός ο Τσίπρας"

Όταν η κα Ζαχαρέα του ζήτησε να σχολιάσει τις τελευταίες δηλώσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή το βιογραφικό του, ο κ.Παππάς είπε χαρακτηριστικά «ο κύριος Τσίπρας δεν είναι ανεπάγγελτος, έχει δουλέψει ως μηχανικός», καλώντας τη ΝΔ να κοιτάξει "τα του οίκου" της, γιατί όπως είπε, τέτοιες δηλώσεις, δεν βοηθούν πολιτικά τον κ.Μεϊμαράκη.

"Δεν ήξερε τίποτα ο Τσίπρας για την επίθεση Καμμένου στον Μεϊμαράκη"

Στο ερώτημα αν «ο κ.Τσίπρας βάζει τον κύριο Καμμένο να κάνει την βρώμικη δουλειά», όπως ισχυρίζεται ο πρόεδρος της ΝΔ, ο κ.Παππάς είπε με νόημα πως «το κάθε πολιτικό κόμμα ιεραρχεί τα μέτωπα και την ατζέντα του, δεν καταλαβαίνω ποια σκοπιμότητα εξυπηρετεί», επισημαίνοντας ότι οι καταγγελίες του Πάνου Καμμένου θα πρέπει διερευνηθούν. Ο ίδιος επανέλαβε πάντως, πως ο κ.Τσίπρας είχε άγνοια για την επίθεση Καμμένου στον πρόεδρο της ΝΔ.

zos.jpg

"Δυνατό χαρτί η Ζωή"

Κληθείς να σχολιάσει την εμφάνιση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να αλλάζει λάστιχο στο σποτ της Λαϊκής Ενότητας, ο κ.Παππάς είπε με νόημα «το κάθε κόμμα χρησιμοποιεί στην προεκλογική εκστρατεία ότι θεωρεί, πως έχει ως δυνατό χαρτί, δεν θα ήθελα να σχολιάσω τίποτε άλλο. Τα σποτάκια έχουν την δική τους λογική και οι διαφημιστές προσπαθούν να δημιουργήσουν εντύπωση με ό,τι συνειρμούς έχουν καταγράψει ως ισχυρούς στο μυαλό του κόσμου».

"Τι θα γίνει στις 21 Σεπτεμβρίου;"

Στο ερώτημα της κας Ζαχαρέα τι θα συμβεί στην ζωή μας στις 21 Σεπτεμβρίου, εκτός από τα ευρηματικά σποτ, που τώρα μας κάνουν να γελάμε, ο κ.Παππάς δεν έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις, λέγοντας πως «αν εκλεγεί η ΝΔ θα έχουμε μια νεοφιλελεύθερη παλινόρθωση, δηλαδή θα πάμε σε συνταγές, που εφαρμόστηκαν κατά γράμμα από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και οδήγησαν σε πολιτική αποσταθεροποίηση» .

"Θα βρεθεί τρόπος για να γίνει το ντιμπέιτ Τσίπρα-Μεϊμαράκη"

Τέλος, αναφερόμενος στο ντιμπέιτ των κκ Τσίπρα-Μεϊμαράκη, ο κ.Παππάς δήλωσε πως ακόμη γίνονται διαβουλεύσεις, ωστόσο εκτίμησε πως θα βρεθεί τρόπος για να διεξαχθεί διάλογος και να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων, μεταξύ των δύο μονομάχων και περισσότερος χρόνος για όλους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top