Μεϊμαράκης στις συζύγους μεταλλωρύχων: στηρίζουμε τις επενδύσεις με θέσεις εργασίας

Τον υποδέχθηκαν με ανθοδέσμη έξω από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Τη δέσμευση ότι θα στηριχθούν επενδύσεις, που δημιουργούν θέσεις εργασίας, όπως αυτή των μεταλλείων στη Χαλκιδική, έδωσε σε συζύγους μεταλλωρύχων, που τον υποδέχθηκαν με μια ανθοδέσμη έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Είναι κατευθυντήρια γραμμή μας να στηρίζουμε τις επενδύσεις, οι οποίες δίνουν δουλειές, δημιουργούν θέσεις εργασίας. Βεβαίως, πρέπει να σεβόμαστε και το περιβάλλον, αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν αποφάσεις του ΣτΕ, το οποίο όλοι εμπιστευόμαστε και δεν το εμπιστευόμαστε αλά καρτ ή το εμπιστευόμαστε ή δεν το εμπιστευόμαστε, θέλω να ξέρετε, χωρίς να είναι προεκλογική δέσμευση, είναι δέσμευση ψυχής ότι θα στηρίξουμε τις επενδύσεις που θα φέρνουν θέσεις δουλειάς και αυτή ήδη είναι στη Χαλκιδική», τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης και πρόσθεσε:

«Γιατί για μας είναι βασικό ζήτημα να μπορούμε να έχουμε νέες επενδύσεις που φέρνουν ζεστό χρήμα και μπορούν να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας, για να χτυπήσουμε την ανεργία».

Ο κ. Μεϊμαράκης κατέληξε: «Και να ξέρετε ότι ο αγώνας πάντα δικαιώνεται».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top