ΕKTOΣ ΣΥΡΙΖΑ και η Σοφία Σακοράφα μια ανάσα πριν τις εκλογές-Δείτε πως τους αποχαιρέτησε

Έρχονται δύσκολες μέρες προειδοποιεί

ΕKTOΣ ΣΥΡΙΖΑ και η Σοφία Σακοράφα μια ανάσα πριν τις εκλογές-Δείτε πως τους αποχαιρέτησε

​Μια νέα «πληγή» για τον Αλέξη Τσίπρα άνοιξε σήμερα η Σοφία Σακοράφα. Η ευρωβουλευτής γνωστοποίησε με ανακοίνωση πως ανεξαρτητοπείται, εκφράζοντας ριζικά την διαφωνία της με την υπογραφή του τρίτου μνημονίου από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ίδια ανακοίνωση η κα Σακοράφα, αφού τονίζει πως παραμένει σταθερή στις θέσεις της, επισημαίνει πως υπάρχει και άλλος δρόμος για την χώρα, προειδοποιώντας ωστόσο, πως μετά τις εκλογές θα έρθουν ακόμη πιο δύσκολες μέρες και πρέπει να «προετοιμαζόμαστε» .

Δείτε την ανακοίνωση της

«Έγκαιρα αλλά και ειδικότερα μετά την υπογραφή του τρίτου μνημονίου τοποθετήθηκα με δημόσιο τρόπο. Είναι σαφές ότι δεν μπορώ να στηρίξω καμία κυβέρνηση και καμία πολιτική αντιλαϊκών μέτρων, να συναινέσω σε λογικές αναπόδραστου από το νεοφιλελευθερισμό. Ως εκ τούτου ανεξαρτητοποιούμαι από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή.

Παραμένω σταθερή στις θέσεις μου και μετά λόγου γνώσεως πιστεύω ότι ένας άλλος δρόμος δεν είναι απλώς κοινωνικά αναγκαίος και ιστορικά επιβεβλημένος, αλλά είναι και πολιτικά εφικτός.

��υτά που πρόκειται να ακολουθήσουν από την 21η του Σεπτέμβρη θα δοκιμάσουν ακόμη πιο σκληρά την ελληνική κοινωνία. Και πρέπει να προετοιμαζόμαστε.

Στην κατεύθυνση αυτή αναλαμβάνω δράση και πρωτοβουλίες εντός της πατρίδας μας. Ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά θα τον περπατήσουμε με τις δυνάμεις που ανέδειξε το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top