Νέο κάλεσμα Μεϊμαράκη: Θέλουμε συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ εάν είμαστε πρώτο κόμμα

«Οι επαναληπτικές εκλογές θα είναι καταστροφικές για την οικονομία»

Νέο κάλεσμα Μεϊμαράκη: Θέλουμε συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ εάν είμαστε πρώτο κόμμα

Νέο κάλεσμα μετεκλογικής συνεργασίας απηύθυνε στον ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

«Η Νέα Δημοκρατία, εάν κερδίσει τις εκλογές θα επιδιώξει τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε στο Reuters ο πρόεδρος της ΝΔ, συμπληρώνοντας πως εάν ο Αλέξης Τσίπρας αρνηθεί τότε «θα απευθυνθούμε στις υπόλοιπες φιλο-ευρωπαϊκές δυνάμεις».

«Ακόμη και εάν ορισμένες δυνάμεις δεν θελήσουν να συνεργαστούν, θα συγκροτηθεί μία εθνική διαπραγματευτική ομάδα, στην οποία είναι πατριωτικό καθήκον του καθενός να συμμετάσχει» πρόσθεσε ο κ. Μεϊμαράκης, ο οποίος επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι κλείνοντας για τρεις εβδομάδες τις τράπεζες και επιβάλλοντας κεφαλαιακούς περιορισμούς «έδιωξε κακήν κακώς τους επενδυτές».

«Είναι η τελευταία ευκαιρία για την Ελλάδα» είπε ο κ. Μεϊμαράκης, ο οποίος προειδοποίησε ότι ενδεχόμενες επαναληπτικές εκλογές θα είναι καταστροφικές για την οικονομία.

Όσον αφορά τη ΝΔ, ο κ. Μεϊμαράκης επισημαίνει ότι θα προσπαθήσει να χαλαρώσει τη φορολογία και να επιδιώξει την αναδιάρθρωση του χρέους, ωστόσο επισημαίνει ότι «δεν μπορούμε να πατήσουμε το μαγικό κουμπί και επομένως, δεν μπορούμε να δώσουμε υποσχέσεις, τις οποίες δεν θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top