Τσίπρας: Ο Μεϊμαράκης είναι εκπρόσωπος των σκανδάλων–Δεν πιστεύει σε συνεργασία με εμάς

«Για την Αριστερά, η κυβέρνηση δεν είναι αυτοσκοπός» τόνισε από τα Ιωάννινα

Τσίπρας: Ο Μεϊμαράκης είναι εκπρόσωπος των σκανδάλων–Δεν πιστεύει σε συνεργασία με εμάς

​Με συνθήματα και επιχειρήματα περί νέου και παλιού συνεχίζει την προεκλογική περιοδεία του, ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Πρέπει να γκρεμίσουμε τις παράγκες του χθες. Πρέπει να κλείσουμε όλες τις πληγές του χθες και να εξαλείψουμε τις παθογένειες του παρελθόντος», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας στα Ιωάννινα, εξαπολύοντας επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ.

«Ο κ.Μεϊμαράκης δεν είναι μόνο εκπρόσωπος του σκληρού συντηρητικού λόμπι, αλλά και της καθυστέρησης, της φθοράς, της διαπλοκής και των σκανδάλων» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Τσίπρας.

Μιλώντας για το θέμα του χρέους, ο κ Τσίπρας υπενθύμισε ότι η ελληνική κυβέρνηση επέβαλε στους δανειστές τη διαπραγμάτευση για τη μείωση του. «Εμείς ανοίξαμε το ζήτημα των συλλογικών συμβάσεων και βάλαμε φρένο στους πλειστηριασμούς» συμπλήρωσε.

Σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες, εκτίμησε ότι η Ν.Δ. προτάσσει την επιθυμία σύμπραξης με τον ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο ��α θολώσει τα νερά. «Δεν την πιστεύει και ας μιλάει γι’ αυτήν» συνέχισε ο κ. Τσίπρας.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μοναδικό κόμμα που μπορεί να εγγυηθεί την πολιτική σταθερότητα, την εφαρμογή της συμφωνίας με όρους μάχης και τις αλλαγές που χρειάζεται η κοινωνία.

Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό «για την Αριστερά, η κυβέρνηση δεν είναι αυτοσκοπός». Για μας, συνέχισε, η διακυβέρνηση σημαίνει όχι, σύνταξη εγκυκλίων, εξυπηρέτηση μεγάλων συμφερόντων, λαφυραγώγηση του κράτους, ρουσφέτι και κομματισμό.

«Διακυβέρνηση για μας σημαίνει αγώνας από καλύτερες θέσεις, αλλά πάντα με καλύτερους στόχους,να αλλάξουμε όσα στοιχειώνουν την κοινωνία και την πατρίδα μας» εξήγησε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top