Respect: Η Πρωτοψάλτη προσφέρει την αμοιβή της από συναυλίες σε πρόσφυγες

Συγκλονισμένη από το μεταναστευτικό πρόβλημα η αναπ.υπουργός Τουρισμού

Respect: Η Πρωτοψάλτη προσφέρει την αμοιβή της από συναυλίες σε πρόσφυγες

​Με μια σημαντική, αλλά και συμβολική κίνηση, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού και αγαπημένη τραγουδίστρια, συμπαραστέκεται έμπρακτα στο δράμα των προσφύγων.

Η κα Πρωτοψάλτη συγκλονισμένη από τις εικόνες που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας, τόσο από την Μυτιλήνη και την Κω, όσο και από τα σύνορα με τα Σκόπια, με τους απέραντους καταυλισμούς μεταναστών και προσφύγων, προσέφερε την αμοιβή της από τις τρεις συναυλίες της σε Βεάκειο, Πάτρα και Μαραθ��να για να απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων αυτών.

Την απόφαση αυτή ανακοίνωσε η αναπληρωτής υπουργός κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με την περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χρ. Καλογήρου.

«Οι εικόνες που αντικρίζουμε καθημερινά με συγκλονίζουν. Η κίνησή μου αυτή είναι το ελάχιστο που μπορώ να προσφέρω» είπε η κα Πρωτοψάλτη.

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου από την πλευρά της εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες και ευχήθηκε η κίνηση της Υπουργού και γνωστής καλλιτέχνιδας να αποτελέσει παράδειγμα για να ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες πρωτοβουλίες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top