Μεϊμαράκης σε Τσίπρα: Έχεις χρόνο να έρθω στην Κουμουνδούρου να συζητήσουμε;

Ιδιαίτερα θερμό το κλίμα μεταξύ τους πριν ξεκινήσει το debate-ΦΩΤΟ

Μεϊμαράκης σε Τσίπρα: Έχεις χρόνο να έρθω στην Κουμουνδούρου να συζητήσουμε;

Εκτός από κάποιες μικροεντάσεις το χθεσινό debate των πολιτικών αρχηγών είχε και αρκετές στιγμές χιούμορ!

Σε ό,τι αφορά στους δύο μονομάχους, Αλέξη Τσίπρα και Βαγγέλη Μεϊμαράκη, κερδισμένος στη μάχη της... ατάκας βγήκε ο δεύτερος.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, αφού προέτρεψε αρχικά το επιτελείο Τσίπρα να τον ενημερώσει καλύτερα για να “μην μας πάρουν 'κανα νησάκι και ψαχνόμαστε”, σε μία από τις τοποθετήσεις του είπε απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ:

«Του λέω του Τσίπρα για το καλό της χώρας να προχωρήσει, να κάνουμε ένα minimum πρόγραμμα για αυτά που υπέγραψε και μας έφερε, τα οποία τα ξέρει και καλύτερα, για να επιλύσουμε τα προβλήματα. Είμαι έτοιμος να πάω στην Κουμουνδούρου αύριο το πρωί να κάτσουμε να συζητήσουμε. Έχεις χρόνο καθόλου;»

«Να ξέρουν οι πολίτες πως αν ο κ. Τσίπρας είναι πρώτος είναι πολύ πιθανό να μην μπορεί να εφαρμόσει τίποτα και να μας ξαναπάει σε εκλογές» συμπλήρωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Σημειώνεται πάντως, πως το κλίμα μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών ήταν ιδιαίτερα θερμό πριν ξεκινήσει το ντιμπέιτ.

d1_498_355.jpg
Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε χαλαρές στιγμές πριν την "τηλεμαχία", ενώ δεν έλειψαν και τα γέλια μεταξύ τους.

2361904.jpg
Ο Αλέξης Τσίπρας κάθισε πρώτος στο πάνελ και υποδέχτηκε με χειραψία τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με τον οποίο είχαν μια σύντομη συνομιλία.

2361915.jpg





Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top