Εκλογές 2015: Αυτά είναι τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ - Όλα τα ονόματα

Πρώτος στη Α' Αθήνας ο Φλαμπουράρης

Εκλογές 2015: Αυτά είναι τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ - Όλα τα ονόματα

​Στην δημοσιότητα έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ τις λίστες με τα ονόματα των υποψηφίων για τις βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου στην τελική τους μορφή.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι υποψήφιος στην Λάρισα και το Ηράκλειο, ο Αλέκος Φλαμπουράρης μπαίνει στην πρώτη θέση της λίστας στην Α' Αθήνας, ενώ ο πρώην υπουργός Οικονομίας Ευκλείδης Τσακαλώτος τοποθετείται πρώτος στη Β' Αθήνας.

Στην Α’Αθήνας μετά τον κ. Φλαμπουράρη, ακολουθεί ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο πρώην υπουργός Νίκος Βούτσης και ο Νίκος Φίλης. Αντίστοιχα στη Β΄Αθήνας την πρώτη θέση καταλαμβάνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ακολουθεί ο πρώην υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής, και ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.

Στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, δίνουν τη μάχη δεκάδες πρωτοκλασάτα στελέχη της απερχόμενης κυβέρνησης, όπως ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Χρήστος Σπίρτζης και ο Γιάννης Τσιρώνης.

Στην περιφέρεια Αττικής τώρα, στην πρώτη θέση βλέπουμε τον πρώην υπουργό Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί ο δημοσιογράφος Νάσος Αθανασίου, ο ηθοποιός Πάνος Σκουρολιάκος και ο Γιώργος Πάντζας.

Ο πρώην υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος τοποθετήθηκε στην πρώτη θέση της λίστας, στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας. Το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Θεοδώρα Τζάκρη, κατεβαίνει και πάλι στην Πέλλα, όπου και τοποθετήθηκε στην πρώτη θέση.

Στην Α Θεσσαλονίκης συναντάμε τον Νίκο Παρασκευόπουλο, ενώ στην Β’ Θεσσαλονίκης βρίσκουμε τον Σωκράτη Φάμελλο.

Δείτε όλα τα ονόματα στο αρχείο Word που ακολουθεί

SYRIZA.docxSYRIZA.docx

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top