Δείτε LIVE το κρίσιμο Ντιμπέιτ όλων των πολιτικών αρχηγών

Απευθείας μετάδοση από το star.gr

Παρακολουθήστε σε ζωντανή σύνδεση το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών.

Στην τηλεμαχία συμμετέχουν οι Αλέξης Τσίπρας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Σταύρος Θεοδωράκης, Δημήτρης Κουτσούμπας, Πάνος Καμμένος και Φωφή Γεννηματά.

Οι θεματικοί κύκλοι του ντιμπέιτ είναι οι εξής:

1ος κύκλος: Οικονομία, Ανάπτυξη, Ανεργία
2ος κύκλος: Δημόσια Διοίκηση, Κοινωνική Πολιτική
3ος Κύκλος: Παιδεία, Υγεία
4ος κύκλος: Μεταναστευτική πολιτική - προσφυγικό
5ος κύκλος: Εξωτερική πολιτική - Άμυνα
6ος κύκλος: Ελεύθερη ερώτηση επιλογής του κάθε δημοσιογράφου
7ος κύκλος, σε δύο γύρους: οι αρχηγοί μεταξύ τους με ελεύθερες τοποθετήσεις του κάθε αρχηγού και δυνατότητα, αν θέλει, να υποβάλει ερώτηση σε άλλον η άλλους αρχηγούς ή να απαντήσει σε ερώτηση που ενδεχομένως, του έχει ήδη υποβληθεί.

Η σειρά των αρχηγών στο πάνελ θα γίνει με την κοινοβουλευτική δύναμη, ενώ οι δημοσιογράφοι θα ρωτήσουν με την εξής σειρά: Όλγα Τρέμη, Αντώνης Σρόιτερ, Μαρία Χούκλη, Μάρα Ζαχαρέα, Σία Κοσιώνη και Μάκης Γιομπαζολιάς.

Κάθε ερώτηση θα διαρκεί έως 30” και η απάντηση έως 1,5 λεπτό. Η δεύτερη διευκρινιστική ερώτηση επί της απάντησης θα διαρκεί έως 15” και η δευτερολογία του αρχηγού έως 30”. Στο τέλος, ξεκινώντας από το μικρότερο σε δύναμη κόμμα, κάθε αρχηγός θα έχει στη διάθεσή του 1,5 λεπτό ανά γύρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top