ΝΔ (για υπόθεση υποβρυχίων):Ο Καμμένος κάνει τη βρώμικη δουλειά του Τσίπρα

"Γνωρίζει πολύ καλά την έρευνα και το πόρισμα"

ΝΔ (για υπόθεση υποβρυχίων):Ο Καμμένος κάνει τη βρώμικη δουλειά του Τσίπρα

Οι χθεσινές καταγγελίες του Πάνου Καμμένου για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη πως «δεν μπορεί να διεκδικεί την πρωθυπουργία, καθώς λέει ψέματα στον ελληνικό λαό» όσον αφορά την υπόθεση των υποβρυχίων προκάλεσαν την αντίδραση της Συγγρού.

Με ανακοίνωσή της, η ΝΔ κατηγορεί τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ότι προσπαθεί να σπιλώσει την ηθική υπόσταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη «κάνοντας τη βρώμικη δουλειά του κ.Τσίπρα ο οποίος βρίσκεται σε πανικό».

«Ο κ.Καμμένος γνωρίζει πολύ καλά την εισαγγελική έρευνα, αλλά και το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής το οποίο έχει δοθεί στη δημοσιότητα. Σχετικά με την καταβολή πληρωμής που επικαλείται, τον προτρέπουμε να διαβάσει τη σχετική γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και να ενημερωθεί από το Υπουργείο Οικονομικών, που έκανε καταβολές αρμοδίως, βάσει των σχετικών νόμιμων παραστατικών» επισημαίνει η ΝΔ.

Μάλιστα, η ΝΔ παροτρύνει τον κ.Καμμένο να ζητήσει ενημέρωση από το νέο αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Αποστολάκη, ο οποίος -σύμφωνα με τους συνεργάτες του κ.Μεϊμαράκη- «είχε ασχοληθεί με την υπογραφή της σύμβασης εκσυγχρονισμού του υποβρυχίου Ωκεανός, το οποίο και θα παραλάβει και οφείλει να ενημερώσει τον λαό για τη νομιμότητα της τότε σύμβασης».

Κατά την περίοδο της θητείας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο ΥΠΕΘΑ (2006 – 2009) «σχετικά με την αγορά των υποβρυχίων δεν έγινε καμία παραγγελία, καμία πληρωμή και καμία παραλαβή» τονίζεται από τη ΝΔ.

Υπενθυμίζουμε ότι το βράδυ της Τρίτης ο κ.Καμμένος κάλεσε τον κ. Μεϊμαράκη να προσκομίσει μέσα σε λίγες ώρες: «Το έγγραφο, που όπως είπε, κατέχει και θέτει στο αρχείο τη συγκεκριμένη δικογραφία για τα υποβρύχια, στην οποία εμπλέκεται ο ίδιος για 105 εκατομμύρια ευρώ και που υπογράφουν έξι εισαγγελείς». Ωστόσο, με δηλώσεις του στην εκπομπή του Star στον ενικό, ο πρόεδρος της ΝΔ διαβεβαίωσε ότι η υπόθεση αυτή έχει κλείσει και αυτό το γνωρίζει ο κ.Καμμένος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top