Πυρετώδεις οι προετοιμασίες στα κόμματα για το σημερινό debate

Οι στρατηγικές που θα ακολουθήσουν Τσίπρας – Μεϊμαράκης

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες στα κόμματα για το σημερινό debate

​Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του debate των πολιτικών αρχηγών, στα επιτελεία των κομμάτων προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη τηλεοπτική μάχη.

Τα βλέμματα όλων συγκεντρώνουν όπως είναι φυσικό οι αρχηγοί του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, παρά το γεγονός ότι στο debate θα συμμετέχουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί εκτός της Χρυσής Αυγής.

Έτσι, στο επιτελείο του Α. Τσίπρα οι στενοί του συνεργάτες επεξεργάζονται τις θέσεις με τις οποίες θα εμφανιστεί στη σημερινή τηλεμαχία, με κύρια επιδίωξη να μην γίνουν λάθη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Α. Τσίπρας θα επιχειρήσει να αποδομήσει την επιχειρηματολογία της ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι το κόμμα του κ. Μεϊμαράκη δεν έχει πρόγραμμα, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει και επαναλαμβάνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που μπορεί να κάνει καλύτερους τους ήδη δύσκολους όρους του μνημονίου.

Αναμένεται επίσης να διατηρήσει χαμηλούς τόνους απέναντι στον Π. Λαφαζάνη, όπως κάνει άλλωστε όλο αυτό το διάστημα της σύντομης προεκλογικής περιόδου, τονίζοντας ότι ο αντίπαλος σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση είναι η ΝΔ.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο κ. Μεϊμαράκης από χθες βρίσκεται σε συνεχείς συσκέψεις με τους συνεργάτες του, με βασικό στόχο επίσης να αποφευχθούν τα λάθη, αφού όλοι συμφωνούν ότι η εκλογική αυτή αναμέτρηση είναι αμφίρροπη και θα κριθεί από τους αναποφάσιστους.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα επιχειρήσει την αποδόμηση του Α. Τσίπρα, χωρίς όμως η επίθεση να είναι τέτοια που να εμφανίσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ως θύμα.

Ο κ. Μεϊμαράκης θα ακολουθήσει τη γραμμή των συναινέσεων, καθώς θέλει να δώσει το μήνυμα ότι ο ίδιος θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, θα επιμείνει στο θέμα των συμμαχιών και θα επενδύσει στο προσωπικό του στυλ που είναι πιο προσιτό στους πολίτες.

Πληροφορίες τέλος αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ θα αποφύγει να κάνει οποιαδήποτε εξαγγελία και αυτό γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι οι πολίτες πλέον είναι εξαιρετικά καχύποπτοι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top