Ανεύθυνος, ψεύτης και πολιτικός απατεώνας ο Τσίπρας για τον Βενιζέλο-Νέα βαρβάτη επίθεση

"Διαπραγματεύτηκε 17 ώρες και όχι 7 μήνες"

Ανεύθυνος, ψεύτης και πολιτικός απατεώνας ο Τσίπρας για τον Βενιζέλο-Νέα βαρβάτη επίθεση

​Συνέχεια στην κόντρα του με τον πρώην πρωθυπουργό έδωσε το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, κατηγορώντας μεταξύ άλλων τον Αλέξη Τσίπρα πως δεν έχει συνείδηση των ευθυνών του γι’ αυτό που συνέβη στην χώρα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ.Βενιζέλος είπε ότι «ο κ.Τσίπρας εμφανίζεται ως υποψήφιος πρωθυπουργός λέγοντας τα αντίθετα από αυτά που έλεγε πριν επτά μήνες», ενώ επανέλαβε ότι το μέιλ Χαρδούβελη ήταν «παιδική χαρά μπροστά στο μνημόνιο Τσίπρα».

«Λέει ο κ.Τσίπρας "διαπραγματευόμουν 17 ώρες", δεν λέει διαπραγματευόμουν 7 μήνες. Διότι πράγματι δεν διαπραγματεύθηκε», είπε με νόημα ο κ.Βενιζέλος, τονίζοντας πως η διαπραγμάτευση έγινε μόνο μεταξύ 10 και 12 Ιουλίου. «Διαπραγματεύτηκε 17 ώρες και όχι 7 μήνες», πρόσθεσε. Παράλληλα, δήλωσε ότι «υπήρχαν περίοδοι που εμείς κάναμε 17 ημέρες διαπραγμάτευση».

Επίσης κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και την ομάδα του πως έπεσαν στην «παγίδα των ψευδαισθήσεων», χωρίς να φέρουν τίποτα θετικό στη χώρα, επισημαίνοντας ότι το πιο τυχοδιωκτικό κομμάτι του παλαιού ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ.Τσίπρας εμφανίζεται ως νεομνημονιακός και αντιμνημονιακός» ανέφερε ο κ.Βενιζέλος, τονίζοντας ότι «το παράλληλο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι το ίδιο επικίνδυνο με το παράλληλο νόμισμα. Είναι το παράλληλο σύμπαν του ψέματος».

Σύμφωνα με τον κ.Βενιζέλο, η μόνη διαφορά του κυρίου Τσίπρα με τα άλλα κόμματα είναι ότι «εμείς λέγαμε πάντα αλήθεια, ενώ αυτός όχι».

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Τσίπρα περί βαριδίων στο ΠΑΣΟΚ, ο κ.Βενιζέλος διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος θα διευκολύνει με κάθε τρόπο τη χώρα.

Τόν��σε την ανάγκη αλλαγής του εκλογικού νόμου, ενώ ταυτόχρονα χαρακτήρισε ως τη «μεγαλύτερη πολιτική απάτη», το γεγονός ότι τα ασφαλιστικά ταμεία έχασαν από το PSI.

Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα, μετά τις εκλογές, ο κ.Βενιζέλος εξέφρασε την εκτίμηση ότι στην κυβέρνηση πρέπει να συμμετάσχουν ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας την ανάγκη σχηματισμού εθνικής ομάδας ανασυγκρότησης, με κοινό παρονομαστή την κοινή λογική.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top