Ξεψαχνίζοντας τα μικρά κόμματα: Ο Λεβέντης, ο κλώνος του Αϊ Βασίλη και ένας παρουσιαστής!

Πολιτικοί αρχηγοί που για πολλούς δεν είναι γνωστοί!

Ξεψαχνίζοντας τα μικρά κόμματα: Ο Λεβέντης, ο κλώνος του Αϊ Βασίλη και ένας παρουσιαστής!

​Δεκαεννέα κόμματα και πέντε συνασπισμοί κομμάτων δήλωσαν συμμετοχή στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, όπως γράψαμε και την Δευτέρα στο star.gr. Εκτός από τα γνωστά κατεβαίνουν και μικρά κόμματα, με την Ένωση Κεντρώων, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις να μπαίνει στην βουλή.

Η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, είναι το μόνο κόμμα, που μιλά για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, είναι υπέρ της Ευρώπης, αλλά και κατά των διεφθαρμένων παλιών κομμάτων.

Ο Σπύρος Αντωνίου ορμώμενος από την ιστορική πέτρα της Πρέβεζας δημιούργησε το κόμμα «Θεσμός», με το οποίο θέλει να αλλάξει την χώρα με ένα φιλελεύθερο πρόγραμμα.

Ο παρουσιαστής οικολογικών εκπομπών στο αξέχαστο "ΤΗΛΕ-ΦΩΣ" Κωνσταντίνος Παπανικόλας αγωνίζεται για την οικολογία και το ευ ζην, και προσπαθεί να το μεταδώσει στους ψηφοφόρους του μέσα από το κόμμα ΕΛ.ΛΑ.ΔΑ (Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Απελευθέρωση).

Ο 85χρονος Mιλτιάδης Tζαλαζίδης ή αλλιώς ο αρχηγός που χαρίζει οικοπέδα, χρέη και ζωές, παλεύει για μια άλλη Ελλάδα και πολιτεύεται δεκαετίες τώρα. (Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος - ΠΑ.Ε.Κ.Ε).

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top