Χθες ήταν στο ΠΟΤΑΜΙ, σήμερα στο Επικρατείας των ΑΝΕΛ:Περίεργα, τράμπες και λάθη στα ψηφοδέλτια

Στο φουλ οι μηχανές των κομμάτων για την κατάρτιση των λιστών

Χθες ήταν στο ΠΟΤΑΜΙ, σήμερα στο Επικρατείας των ΑΝΕΛ:Περίεργα, τράμπες και λάθη στα ψηφοδέλτια

​Συνεχίζονται οι διεργασίες για την κατάρτιση της σειράς των ονομάτων των ψηφοδελτίων. Από την διαδικασία δεν λείπουν οι κόντρες, οι ενοχλήσεις, οι καραμπόλες, ακόμα και οι γκάφες, όπως συνέβη με την υποψηφιότητα της Σταυρούλας Ξουλίδου, των ΑΝΕΛ.

Η κα Ξουλίδου, όπως γράψαμε και το βράδυ της Δευτέρας στο star.gr, βρέθηκε κατά λάθος εκτός ψηφοδελτίων, αφού όπως ήταν η επίσημη εκδοχή, η δικαστική αντιπρόσωπος δεν πρόλαβε να καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα για την υποψηφιότητά της

Η σειρά στη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ για τη Β περιφέρεια της Αθήνας παραμένει γρίφος, με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να φιγουράρει ως φαβορί στην πρώτη θέση. Στην δεύτερη θέση συναντάμε τον Παναγιώτη Κουρουμπλή. Ακολουθούν ο Νίκος Παππάς και ο Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος μετακινείται από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Στη ΝΔ μέχρι την τελευταία στιγμή αναζητούν νέα ονόματα. Αναλυτικότερα, στις γαλάζιες λίστες θα είναι ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Γιάννης Οικονόμου στην Β Αθήνας. Στην Α’ Θεσσαλονίκης υποψήφιος φέρεται ο προερχόμενος από το ΛΑΟΣ, Άγγελος Κολοκοτρώνης, ενώ στη Λάρισα η προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ, Ελένη Πολύζου. Στην Α’Θεσσαλονίκης θα είναι ο πρώην αντιδήμαρχος του Γιάννη Μπουτάρη, Κώστας Ζέρβας. Από την ΟΝΝΕΔ ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής νεολαίας, Ανδρέας Τσώκος θα είναι στην τελευταία τιμητική θέση της περιφέρειας Αττικής, ενώ δε λείπουν και τ�� περιστατικά, όπως στην Ηλεία, όπου αποχώρησε ο Γιώργος Κοντογιάννης και την τέταρτη θέση θα καταλάβει η Κρινιώ Κανελλοπούλου.

Η Άντζελα Γκερέκου δε θα είναι τελικά υποψήφια στην Κέρκυρα παρά το ότι της προτάθηκε να μετακινηθεί εάν θέλει στην Β Αθήνας.

Ο Πάνος Καμμένος, παρουσίασε την επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Χριστίνα Τρεμόντι, η οποία έχει δημιουργήσει την ιστοσελίδα "edosafakelaki.org", στην οποία οι πολίτες μπορούν να καταγγείλουν ανώνυμα πράξεις διαφθοράς. Υπενθυμίζουμε ότι η κα Τρεμόντι μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν στο ΠΟΤΑΜΙ. Μάλιστα συμμετείχε και στην εκδήλωση που παρουσιάστηκαν τα ψηφοδέλτια και οι συνεργασίες του κόμματος.

Η «καραμπόλα» που έχει δημιουργηθεί από την άλλη πλευρά, στην περιφέρεια Αττικής προκαλεί αναταραχές στη Λαϊκή Ενότητα. Πρώτος στη λίστα βρίσκεται ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, με δεύτερη την Ραχήλ Μακρή, η οποία μετακινήθηκε από την Κοζάνη βγάζοντας από την θέση τον Αλέκο Καλύβη, ο οποίος εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος. Μιλώντας στο Star, η Ραχήλ Μακρή σχολίασε επικριτικά όσους εκτίμησαν ότι η διαπίστωσή της πως η θέση που τοποθετείται δεν είναι εκλόγιμη, συνιστά αιχμή προς τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

«Τα φτηνά επικοινωνιακά κόλπα διαστρέβλωσης θέσεων και αποδόμησης προσωπικοτήτων με επιχειρήματα εκλόγιμων και μη θέσεων δεν θα σταθούν ικανά να με σταματήσουν από την πρώτη θέση στον αγώνα του ΟΧΙ στην εθνική υποτέλεια, τη κοινωνική αδικία και την οικονομική ύφεση.Το ΟΧΙ δεν ηττήθηκε συνεχίζουμε» δήλωσε η κα Μακρή στο Star.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top