Κουίζ: Ποιόν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ χαρακτηρισμό απέδωσε στον Τσίπρα ο Πάγκαλος;

Ωμός και ολίγον.. χυδαίος ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής

Κουίζ: Ποιόν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ χαρακτηρισμό απέδωσε στον Τσίπρα ο Πάγκαλος;

Ένα απίστευτο και ολίγον τι… χυδαίο χαρακτηρισμό απέδωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος στον Αλέξη Τσίπρα!

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε τον πρώην πρωθυπουργό… «τσαχπινοκωλαράκια», κάνοντας τους δημοσιογράφους του Βήμα FΜ αρχικά να σαστίσουν και μετά να ξεσπάσουν σε γέλια!

«Ο Τσίπρας… Τσαχπινοκωλαράκιας είναι! Πότε από εδώ χώνεται, πότε από εκεί χώνεται… Τσαχπινοκωλαράκιας, μια έκφραση είναι. Σημαίνει αυτόν που προσπαθεί ν’ αποφύγει τις ευθύνες. Έτσι το λέμε εμείς στα χωριά της Αττικής» είπε ο κ. Πάγκαλος, ο οποίος στη συνέχεια τον είπε κλαψιάρη αλλά και ψευτράκο: «Μετά βάζει τα κλάματα, επειδή τον είπε ψευτράκο ο Μεϊμαράκης. Κακώς τον είπε, γιατί είναι αρχηγός κόμματος. Εγώ ορθώς τον λέω ό,τι τον λέω, γιατί εγώ δεν είμαι τίποτα».

Συνεχίζοντας με το αγαπημένο του θέμα, τον Αλέξη Τσίπρα, είπε όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ και τα (νυν και πρώην) στελέχη του: «Ο Λαφαζάνης λαφαζανίζεται. Η Κωνσταντοπούλου τον βαράει. Ο άλλος, ο Μητρόπουλος, έχει κλέψει. Όλα αυτά, ο αρχηγός της παράταξης τα βλέπει κι ευθύνεται. Βασικό προσόν κάποιου αρχηγού παράταξης είναι να επιλέγει τους συνεργάτες του. Δηλαδή, επί Παπανδρέου, υπήρχε περίπτωση να βγει ο Παπανδρέου στη Βουλή και να πει «ξέρετε, αυτόν τον διάλεξα λάθος, γιατί μου φάνηκε καλός»; Το είχε πει ποτέ ο Παπανδρέου αυτό; Ο Παπανδρέου για μια υπόθεση που δεν τον αφορούσε άμεσα, είχε πει το ιστορικό “νέα κόλπα στη Βουλή. Τι θέλετε, νέα κόλπα; Κάντε πρόταση μομφής εναντίον μου”».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top