Δίνουν τα ρέστα τους τα κόμματα στα σποτ για την προσέλκυση ψηφοφόρων

Που εστιάζουν στα τηλεοπτικά μηνύματα ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και Ποτάμι

Δίνουν τα ρέστα τους τα κόμματα στα σποτ για την προσέλκυση ψηφοφόρων
Μέσα από τα τηλεοπτικά σποτ τα κόμματα δίνουν τα ρέστα τους για την προσέλκυση ψηφοφόρων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εστιάζει επικοινωνιακά στο φθαρμένο και το παλιό που πρέπει να φύγει. Η ΝΔ στα αδιέξοδα των πολιτών και το ΠΟΤΑΜΙ επιτίθεται και στους δύο. Πάντως την παράσταση και τις εντυπώσεις στα social media έκλεψε ένα χιουμοριστικό σποτ για ένα φανταστικό κόμμα που σατιρίζει τα υπόλοιπα..

Ένας σοβαρός κύριος με γκρίζους κροτάφους μιλά για το ιδανικό κράτος που θα ήθελε να ζει… Κι ενώ μιλά για το παρόν και το μέλλον της χώρας, με σοβαρό ύφος ανακοινώνει τι θα κάνει στις εκλογές.

Με μια σειρά από τα «θέλω» αγανακτισμένων πολιτών, ο ΣΥΡΙΖΑ περνά το μήνυμα της πάταξης των συμφερόντων και της μάχης με το παλιό.

Στη Νέα Δημοκρατία περνούν στην επίθεση με ένα μικρομεσαίο επιχειρηματία, τον Αποστόλη, που ακούει όσα υπόσχεται προεκλογικά ο Αλέξης Τσίπρας και τελικά πέφτει μπροστά σε ένα βουνό από υποχρεώσεις. Αδιέξοδο βρίσκει και στην τράπεζα λόγω των capital controls.

Το Ποτάμι ρίχνει τα βέλη του σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, δηλαδή σε όσους - όπως λέει το σποτ - "υποσχέθηκαν να μας πάνε μπροστά, αλλά μας γύρισαν πίσω".
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top