Όλα τα τελευταία νέα για τα ψηφοδέλτια:Στανταράκια,εκπλήξεις, new entries και exits!

Δείτε αναλυτικά όλα τα ονόματα

Όλα τα τελευταία νέα για τα ψηφοδέλτια:Στανταράκια,εκπλήξεις, new entries και exits!

​Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η κατάρτιση των ψηφοδελτίων και η σειρά κατάταξης. Μέχρι την τελευταία στιγμή τα κομματικά επιτελεία προσπαθούν να λειάνουν τις αντιθέσεις, ενώ η κορυφαία μάχη αναμένεται να δοθεί στην Κρήτη, όπου είναι υποψήφιοι οι Αλέξης Τσίπρας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Πάνος Καμμένος και Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της ΝΔ, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα είναι υποψήφιοι στο Ηράκλειο, ενώ ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ θα δώσει την μάχη από τα Χανιά.

Ο κ.Θεοδωράκης, όπως γράψαμε και νωρίτερα στο star.gr, θα είναι υποψήφιος και στην Α’ Θεσσαλονίκης, ενώ εκτός από το Ηράκλειο, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα είναι υποψήφιος και στη Β’ Αθήνας. Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι υποψήφιος και στη Λάρισα.

Από το ψηφοδέλτιο της Β Αθήνας λείπει ο Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος εκτιμάται ότι θα τεθεί επικεφαλής στο Επικρατείας. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Θεανώ Φωτίου και στην τρίτη ο Νίκος Κοτζιάς.

Παρασκήνιο υπήρξε με τον Αλέκο Φλαμπουράρη, ο οποίος θα τεθεί τελικά επικεφαλής στην Α' Αθήνας, στη θέση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Στην λίστα της Β’Αθήνας βρίσκονται οι: Νίκος Παππάς, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Πάνος Σκουρλέτης, αλλά και... δύο ονόματα έκπληξη: η τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου και η ηθοποιός Ταμίλα Κουλίεβα.

Στα γαλάζια ψηφοδέλτια δεν αναμένονται σημαντικές εκπλήξεις, καθώς όπως είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, η σειρά δε θα αλλάξει. Στο Επικρατείας θα μείνουν οι εκλεγμένοι: Θεόδωρος Φορτσάκης, Δημήτρης Σταμάτης, Βασίλης Οικονόμου και Νίκη Κεραμέως, ενώ πιθανότατα θα ενταχθεί στη λίστα και ο στρατηγός Δημήτρης Γράψας. Ο Κώστας Κιλτίδης επιστρέφει στην Α Θεσσαλονίκης, ενώ τις σχέσεις του κόμματος με τον ιατρικό κόσμο θα αναθερμάνει η προσθήκη του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου, Θανάση Εξαδάκτυλου στην Α Θεσσαλονίκης. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης των ΑΝΕΛ αναμένεται να κατέβει με τη ΝΔ στον Έβρο. Για τις λίστες ακούστηκε ακόμα το όνομα του σκηνοθέτη Πάνου Κοκκινόπουλου, ενώ ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ανατολάκης θα κατέβει στην Β Πειραιά.

Ο Επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης θα είναι υποψήφιος στη Β Πειραιά και την Αττική. Δεύτερη στη λίστα θα είναι η Ραχήλ Μακρή, η οποία πρώτη φορά μετακομίζει από την Κοζάνη. Εκτός έμεινε ο Αλέκος Καλύβης. Στην Α Αθήνας πρώτη θα είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ δεύτερη θα είναι η Μαρία Μπόλαρη.

Στη Β' Αθήνας υποψήφιοι στις πρώτες θέσεις, είναι: Δημήτρης Στρατούλης, Νάντια Βαλαβάνη και Κώστας Ήσυχος.

Στην Α' Θεσσαλονίκης στις πρώτες θέσεις είναι η Δέσποινα Χαραλαμπίδου και η Ιωάννα Γαϊτάνη, ενώ στην Καστοριά θα είναι ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος.

Από τους ΑΝΕΛ «κόπηκε» ο Παύλος Χαϊκάλης, ενώ ο επικεφαλής του Κινήματος «Ελλάδα εμείς» Σταύρος Καρβούνης συνεργάζεται με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ως υποψήφιος στη Β' Αθήνας .

Στο Ποτάμι, πρώτος στον νομό Κορινθίας θα είναι ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος, ενώ η ηθοποιός Γιώτα Φέστα θα είναι υποψήφια στην Α Αθήνας. Στην Ευρυτανία υποψήφιος θα είναι ο καθηγητής Χαρίδημος Τσούκας.

Στο ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά θα είναι υποψήφια σε Β Αθήνας και Αχαΐα, ενώ επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας θα είναι ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Αντιδράσεις προκάλεσε η υποψηφιότητα του Συμεών Κεδίκογλου, ο οποίος χθες βράδυ έβγαλε ανακοίνωση ότι δε θα είναι υποψήφιος.
Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ θα είναι η Αλέκα Παπαρήγα, ενώ ο ΓΓ του ΚΚΕ και πρόεδρος της ΚΟ Δημήτρης Κουτσούμπας θα είναι υποψήφιος στη Β Αθήνας και στη Βοιωτία.
ΒΙΝΤΕΟ STAR
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top