Σκληρή επίθεση Βενιζέλου στον Τσίπρα: Γλύφει εκεί που έφτυνε

"Είτε είναι σε σύγχυση, είτε είναι ωμός ψεύτης, είτε και τα δύο"

Σκληρή επίθεση Βενιζέλου στον Τσίπρα: Γλύφει εκεί που έφτυνε

​Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Βενιζέλος, κατηγορώντας τον πρώην πρωθυπουργό ότι «με το μνημόνιό του, γλύφει εκεί που έφτυνε και παρακαλάει να συμπληρωθεί το PSI και τα συνακόλουθα μέτρα».

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Βενιζέλος τόνισε ότι είτε ο κ. Τσίπρας τελεί σε απόλυτη σύγχυση, είτε είναι ανερυθρίαστος και ωμός ψεύτης.

«Το άκρως απίθανο είναι ότι τώρα που ο κ. Τσίπρας έχει επενδύσει όλες τις προσδοκίες του για το δημόσιο χρέος στην εφαρμογή των δεσμεύσεων του Eurogroup του 2012 και στη συμπλήρωση του κουρέματος και της αναδιάρθρωσης που επιτεύχθηκε το 2012, επιτίθεται και πάλι λεκτικά στα όσα έγιναν τότε με άξονα το PSI, ενώ με το μνημόνιό του γλύφει εκεί που έφτυνε και παρακαλάει να συμπληρωθεί το PSI και τα συνακόλουθα μέτρα» είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στον Β.Βενιζέλο, τον οποίο χαρακτήρισε βασικό υπαίτιο της πολιτικής που εκφράζει το πιο παλιό από το παλιό. «Το κόμμα που καθοδηγείται από τον κ. Βενιζέλο δεν μπορεί να έχει σχέση με το καινούριο» είπε.

BINTEO STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top