Θεοδωράκης: Ερχόμαστε για να κυβερνήσουμε, έχουμε ανθρώπους και λύσεις

"Οι Έλληνες θα εκτιμήσουν ποιοι έλεγαν ψέματα και ποιοι αλήθεια"

​«Το Ποτάμι έρχεται εδώ για να κυβερνήσει και έχει τους ανθρώπους και τις λύσεις για να κυβερνήσει. Αυτό που λέω όμως εγώ είναι ότι για μας δεν προέχει η κατάληψη της υπουργικής καρέκλας. Μας ενδιαφέρουν τα υπουργεία ως θέσεις εργασίας. Αυτή είναι η διαφορά μας με το παλιό πολιτικό σύστημα. Η σκέψη μας είναι το επόμενο υπουργικό συμβούλιο να είναι ένα υπουργικό συμβούλιο, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας, έξω από τις ανάγκες των κομματικών μηχανισμών». Αυτό τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή Τύπου, που παραχώρησε στο Ηράκλειο της Κρήτης, στην οποία παρουσιάστηκαν επίσης οι υποψήφιοι βουλευτές του Ποταμιού στις περιφέρεις Ηρακλείου και Λασιθίου.

«Έχουμε μια πλειάδα στελεχών, τα οποία θα παρουσιάσουμε στον ελληνικό λαό. Βγαίνει αυτές τις μέρες και μια μεγάλη εφημερίδα με 20 στελέχη μας, που προτείνουν 20 λύσεις για τη χώρα. Είναι άνθρωποι που έχουν δουλέψει, που έχουν αναγνωρισμένο έργο στους τομείς τους και που είναι έτοιμοι να αναλάβουν κυβερνητικές ευθύνες. Διαθέτουμε και τις λύσεις και τα πρόσωπα» πρόσθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, ενώ επανέλαβε ότι «το Ποτάμι δεν θα συνηγορήσει στην επιβολή κανενός νέου φόρου».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, εξέφρασε παράλληλα την πεποίθηση πως ο ελληνικός λαός θα εκτιμήσει ποιοι του έλεγαν ψέματα και ποιοι του έλεγαν αλήθεια.

«Αν η χώρα δεν προχωρήσει γοργά σε έρευνα, σε τεχνολογία, σε καινοτομία, δε θα τα βγάλουμε πέρα. Η χώρα αυτή πρέπει να φύγει από τους μύθους ότι η μετριότητα είναι αυτή, που θα μας οδηγήσει στην ανάπτυξη. Δεν είναι η μετριότητα του κ.Μπαλτά, που θα μας οδηγήσει στην ανάπτυξη, είναι η αριστεία, είναι η ανάγκη των παιδιών μας να αριστεύουν» κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top