Αποσύρεται από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια ο Συμεών Κεδίκογλου

Μετά τις αντιδράσεις στην τοποθέτησή του ως επικεφαλής

Αποσύρεται ο πρώην υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια, μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος στην πρόθεση της ηγεσίας να τον τοποθετήσει επικεφαλής του ψηφοδελτίου στο Νομό.

Σύμφωνα μάλιστα με τοπικά μέσα και το eviazoom απειλήθηκαν μαζικές παραιτήσεις μελών του κόμματος αλλά και άλλων υποψηφίων βουλευτών που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο.

Ακολούθησε η ανακοίνωση του Συμεών Κεδίκογλου, ο οποίος ανέφερε ότι τελικά δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε συγκεκριμένα:

«Δεν φανταζόμουν, αφελώς ίσως, ότι αυτό θα επέφερε αντιδράσεις όχι στην μεγάλη πλειοψηφία των απλών ψηφοφόρων που χάρηκαν (και σας ευχαριστώ για τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα και μηνύματά σας), αλλά σ' αυτούς που φοβούνται ότι η όποια αλλαγή διαταράσσει τις ισορροπίες.

Όλους αυτούς που ενώ η ηγεσία επιθυμεί τη διεύρυνση επιμένουν σ' ένα μικρό φοβικό κόμμα, στη λογική του μαγαζιού, του κλειστού επαγγέλματος, της επετηρίδας. Αυτούς που έθεσαν τη λογική του "ή εμείς ή αυτός". Εγώ όμως δεν απέκλεισα κανέναν. Ήρθα για να ενώσω και όχι για να αντιπαρατεθώ με φίλους που δώσαμε κοινούς αγώνες.

Αν η επιστροφή μου στο ψηφοδέλτιο (γιατί από το χώρο δεν έφυγα ποτέ) δημιουργεί πρόβλημα στο κόμμα, εγώ δεν επιθυμώ να είμαι μέρος του προβλήματος και δεν θα είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές».