Καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και επιστήμονες στις λίστες του ΠΟΤΑΜΙΟΥ-Δείτε τα ΟΝΟΜΑΤΑ

Έντονο άρωμα γυναίκας στα ψηφοδέλτια του Σ.Θεοδωράκη!

​Ανακοινώθηκαν από το Ποτάμι το μεσημέρι της Δευτέρας όλα τα ονόματα των υποψηφίων στις επικείμενες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, «μέσα σε επτά μήνες το ΠΟΤΑΜΙ κατάφερε να διευρύνει τις εκλογικές του λίστες, εγκολπώνοντας ανθρώπους που ανήκουν στις δημιουργικές δυνάμεις και συνομιλούν απευθείας με την τοπική κοινωνία».

Όπως επισημαίνουν συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη, «οι 396 υποψήφιοι του Ποταμιού, 408 συμπεριλαμβανομένου του ψηφοδελτίου Επικρατείας, προέρχονται από το χώρο της ελεύθερης αγοράς, των επιχειρήσεων, των γραμμάτων και των τεχνών, του αθλητισμού, της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και από τον αγροτικό κλάδο».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, «η εκπροσώπηση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων όπως ΑΜΕΑ, χρόνια πάσχοντες, ΛΟΑΤ κλπ. αποτέλεσε βασικό κριτήριο στην επιλογή των υποψηφίων», ενώ ιδιαίτερα αυξημένο είναι το ποσοστό του γυναικείου φύλου ανάμεσα στα ψηφοδέλτια του Ποταμιού, το οποίο αγγίζει το 35%.

«Το Ποτάμι συμπλέοντας με άλλες δυνάμεις αλλά κυρίως έχοντας συμμάχους τους πολίτες και με αυξημένο κατά 5% τον απόλυτο αριθμό των υποψηφίων βουλευτών του σε σύγκριση με τις εκλογές του Ιανουαρίου ξεκινά τη μάχη των εκλογών έτοιμο να διαμορφώσει την επόμενη μέρα» καταλήγει η ανακοίνωση του Ποταμιού.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι επικεφαλής των ψηφοδελτίων στην Α’Αθηνών είναι ο Σπύρος Λυκούδης, επικεφαλής των ψηφοδελτίων στην Α’ Θεσσαλονίκης και στα Χανιά είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής των ψηφοδελτίων στην Β΄’Αθηνων είναι ο Γρηγόρης Ψαριανός, επικεφαλής των ψηφοδελτίων στην Β’Πειραιά είναι ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός, επικεφαλής των ψηφοδελτίων στην Βοιωτία είναι ο πρώην βουλευτής και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ(Ιανουάριος 2015), Ι.Καράμπελας, επικεφαλής των ψηφοδελτίων στην Κορινθία είναι ο γνωστός ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος.

Δείτε στο αρχείο Pdf που ακολουθεί όλη τη λίστα με τους υποψήφιους

potami.pdfpotami.pdf

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top