Θεοχαρόπουλος: Ανοιχτή η ΔΗΜΑΡ σε συνεργασία υπό όρους με ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

«Χρειάζεται κυβέρνηση όλων των υπεύθυνων δυνάμεων»

Θεοχαρόπουλος: Ανοιχτή η ΔΗΜΑΡ σε συνεργασία υπό όρους με ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

​Ανοιχτός στο ενδεχόμενο μιας συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θ. Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ενώ προέβλεψε ότι η «Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ» θα αναδειχθεί τρίτη δύναμη.

«Χρειάζεται κυβέρνηση όλων των υπεύθυνων δυνάμεων. Είμαι βέβαιος πως η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ θα αναδειχθεί τρίτη δύναμη στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου», είπε.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος χαρακτήρισε «καταστροφικές» τις επαναληπτικές εκλογές, καθώς, όπως είπε, η πραγματική οικονομία βρίσκεται σε τέλμα και σημείωσε ότι κριτήριο για την μετεκλογική συνεργασία με κάποιο από τα υπόλοιπα κόμματα θα είναι ο βαθμός σύγκλισης μεταξύ των προγραμματικών δηλώσεων.

«Οι προγραμματικές θέσεις, θα καθορίσουν την επόμενη μέρα», είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, προσθέτοντας ότι επί της αρχής η Κεντροαριστερά είναι πιο κοντά στην αριστερή γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, παρά στη ΝΔ.

«Θα ήθελα συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, ακόμα κι αν βγει δεύτερο κόμμα», είπε ο κ. Θεοχαρόπουλος, κάλεσε όμως το κόμμα του Α. Τσίπρα να ξεκαθαρίσει με πιο σαφή τρόπο ότι επιθυμεί τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top