Ψηφοδέλτια Λαϊκής Ενότητας: Εκτός ο Α. Αλαβάνος, πρώτη στην Αττική η Ρ. Μακρή

Όλοι τα ονόματα των υποψηφίων

​Καραμπόλες και εκπλήξεις είχε η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Ενότητας, καθώς εκτός μένει ο Α. Αλαβάνος και ο Αλέκος Καλύβης, ενώ δεύτερη στο ψηφοδέλτιο της Αττικής είναι η Ρ. Μακρή.

Μπορεί ο επικεφαλής του «Σχεδίου Β» να ήταν από τους πρώτους που στήριξαν τη Λαϊκή Ενότητα του Π. Λαφαζάνη, όμως τελικά, δεν θα βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους του κόμματος.

Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της Α΄ Αθήνας είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ ο Π. Λαφαζάνης θα είναι και πάλι υποψήφιος στη Β΄ Πειραιά και επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της Αττικής.

Έκπληξη αποτελεί η υποψηφιότητα της Ρ. Μακρή που είναι δεύτερη στο υπόλοιπο Αττικής, μετά και από το βέτο που έθεσαν κομματικά στελέχη στην Κοζάνη, με αποτέλεσμα να μένει εκτός ψηφοδελτίων ο Α. Καλύβης, ενώ στη Β΄ Αθήνας, επικεφαλής είναι ο Δ. Στρατούλης και ακολουθούν η Ν. Βαλαβάνη και ο Κ. Ήσυχος.

Επίσης στην Α΄ Αθήνας μαζί με τη Ζ. Κωνσταντοπούλου, υποψήφιες είναι η Μ. Μπόλαρη και η Δ. Σπανού, ενώ επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της Α΄ Πειραιά είναι ο Σ. Λεουτσάκος.

Στην Κοζάνη πρώτη στο ψηφοδέλτιο είναι η Ε. Ουζουνίδου, στην Καστοριά ο Β. Διαμαντόπουλος, στο Ηράκλειο ο Μ. Κριστιωτάκης, στην Αχαΐα ο Κ. Λαπαβίτσας και στη Μεσσηνία ο Θ. Πετράκος.

Τέλος επικεφαλής στην Α΄ Θεσσαλονίκης είναι η Δ. Χαραλαμπίδου και ακολουθεί η Γ. Γαϊτάνη, ενώ στη Β΄ Θεσσαλονίκης υποψήφια στην πρώτη θέση είναι η Λ. Αμανατίδου.

Δείτε όλους τους υποψηφίους της Λαϊκής Ενότητας

psifodeltia_laikienotita.xlspsifodeltia_laikienotita.xls

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top