«Συκοφαντία όσα λέγονται για τα εξοπλιστικά» απαντά η Κωνσταντοπούλου στον Καμμένο

Επίθεση σε Τσίπρα: Κάποιοι έλεγαν ότι θα καταργήσουν το Μνημόνιο και υπέγραψαν το χειρότερο

Για «συκοφαντία» έκανε λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου, απαντώντας στις κατηγορίες του Πάνου Καμμένου για τα εξοπλιστικά.

«Η απόπειρα να μου προσάψουν διαφθορά κατατείνει στο να απαξιωθεί η πολιτική μου πορεία και συνέπεια, αλλά έχω το δυσμενές προνόμιο και την τιμή να έχω πει και να έχω κάνει ακριβώς τα ίδια, με απόλυτη συνέπεια. Έχω υπάρξει η μόνη βουλευτής που ανέδειξε το ζήτημα μη διερεύνησης των δικογραφιών που διαβιβάζονται στη Βουλή και είμαι η μόνη πρόεδρος που έκανε κάτι γι' αυτό» είπε η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κάτι «ψευδέστερο και τερατοδέστερο» από αυτές τις κατηγορίες.

Η κα Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για προσπάθεια αποδόμησης, απαξίωσης και «δολοφονίας της προσωπικότητας της» αλλά και για ανυπόστατα σκάνδαλα και τερατώδεις ανακρίβειες, δείχνοντας πίσω από αυτά τον Αλέξη Τσίπρα, τον Αλέκο Φλαμπουράρη, τον Πάνο Καμμένο αλλά και τον Προκόπη Παυλόπουλο!

Συνεχίζοντας, η κα Κωνσταντοπούλου έκανε σκληρή επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν στη πολιτική ζωή πρόσωπα και πο��ιτικοί αρχηγοί που προφανώς αισθάνονται πολύ άσχημα με τον εαυτό τους γιατί άλλα είπαν και άλλα έκαναν, γιατί είπαν δεν θα ψηφίσουν μνημόνια και έφεραν τα χειρότερα και επειδή είπαν ότι θα συγκρουστούν με τη διαπλοκή και όχι μόνο δεν το έκαναν αλλά τα βρήκαν και την διευκόλυναν μάλιστα. Όχι μόνο δεν διαφύλαξαν την προστασία του δημόσιου χρήματος, αλλά έκαναν ακριβώς το αντίθετο συμπεριλαμβανομένης και της σύναψης συμβάσεων εκατοντάδων εκατομμυρίων, για τις οποίες δεν δόθηκαν επαρκείς εξηγήσεις».

Απάντ��ση από τους ΑΝΕΛ

Απαντώντας στους ισχυρισμούς της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε:

«Στους ανυπόστατους ισχυρισμούς της πρώην προέδρου της Βουλής σχετικά με τη δ��κογραφία για τα εξοπλιστικά απαντούμε: Πρώτον: Για τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με την υπόθεση των εξοπλιστικών απαιτούνται οι υπογραφές τριάντα βουλευτών και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε δεκατρείς βουλευτές. Δεύτερον: η σχετική δικογραφία παραδόθηκε από την κ. Κωνσταντοπούλου στον κ. Καμμένο μια ημέρα αφότου έκλεισε η Βουλή. Και τρίτον: επειδή η κ. Κωνσταντοπούλου ισχυρίστηκε πως η ίδια ανακοίνωσε στην Ολομέλεια της Βουλής ότι της εστάλη η δικογραφία για τα εξοπλιστικά από τη Δικαιοσύνη, ρωτάμε ευθέως: πότε προέβη στη σχετική ανακοίνωση και αν δόθηκε ο λόγος σε εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top