Βολές Μεϊμαράκη σε Τσίπρα: Πήρε 251 ψήφους και αυτός μας πήγε σε εκλογές

Ζήτησε συγγνώμη από τον Τσίπρα για το "ψευτράκος"

Βολές Μεϊμαράκη σε Τσίπρα: Πήρε 251 ψήφους και αυτός μας πήγε σε εκλογές

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για την προκήρυξη πρόωρων εκλογών εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης μιλώντας σε δημάρχους και περιφερειάρχες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, τονίζοντας ότι έπρεπε να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή και να εξαντλήσει τη διερευνητική του εντολή πρώτα.

«Πήρε 251 ψήφους στη Βουλή και πήγε σε εκλογές. Είναι δυνατόν να βρίσκεται στο παιχνίδι και να ζητάει τη βοήθεια του κοινού και να ανοίξει η κουρτίνα δύο; Εδώ κυβερνάμε τη χώρα» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζοντας ότι η ΝΔ έδωσε θετική ψήφο για να μη φύγει η χώρα από το ευρώ και την ΕΕ.

Ο κ. Μεϊμαράκης συνέχισε σε υψηλούς τόνους λέγοντας ότι πραγματοποιεί εκλoγές-εξπρές για να προλάβει τον ΕΝΦΙΑ και το 23% του ΦΠΑ και τον κατηγόρησε ότι φοβάται και τον διάλογο: «Καλά να φοβάται να κυβερνήσουμε μαζί. Αλλά και να μην συζητήσουμε;».

Αναφερόμενος, εξάλλου, στον χαρακτηρισμό «ψευτράκος» που του είχε αποδώσει, σχολίασε (μάλλον ειρωνικά) πως «να του ζητήσω δημόσια συγνώμη αν αυτό είναι που τον πειράζει».

Ο κ. Μεϊμαράκης κάλεσε τους αναποφάσιστους και όσους στήριξαν ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές να ψηφίσουν τη ΝΔ γιατί «δεν υπάρχει περιθώριο για ψήφο διαμαρτυρίας», ενώ ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση της ΝΔ θα προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις και τις αποκρατικοποιήσεις.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για ανάγκη εκπόνησης εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης, το οποίο θα είναι έτοιμο ως το Πάσχα του 2016 και θα είναι «ο οδικός χάρτης της χώρας ως το 2020».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top