Θεοδωράκης: ΠΡΕΠΕΙ στις 21 Σεπτεμβρίου να έχουμε κυβέρνηση

"Το ΠΟΤΑΜΙ έχει τον τρόπο να επιβάλλει συναινέσεις"

Θεοδωράκης: ΠΡΕΠΕΙ στις 21 Σεπτεμβρίου να έχουμε κυβέρνηση

​Την ανάγκη στις 21 Σεπτεμβρίου να υπάρξει κυβέρνηση, ώστε να μην πάει η χώρα στο γκρεμό, επεσήμανε το πρωί της Κυριακής στον ΣΚΑΙ, ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε μία λύση για τη χώρα. Στις 21 του μηνός όλοι μαζί να βρούμε μια λύση και να μην "δώσουμε μία" και ρίξουμε τη χώρα στον γκρεμό"» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι το κόμμα του, έχει τον τρόπο να επιβάλει συναινέσεις. «Μπορεί να έχουμε μόνο 6%, αλλά καθορίσαμε την εθνική στάση στην προηγούμενη Βουλή», τόνισε.

Όπως τόνισε ο ίδιος, οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να αποφασίσουν τι βάζουν πάνω από όλα. «Εμείς βάζουμε πάνω από όλα την πατρίδα», είπε με νόημα.

Παράλληλα, κάλεσε τους ψηφοφόρους να «ψαλιδίσουν τους δύο μεγάλους μονομάχους» και «να δυναμώσουν το Ποτάμι, ώστε να μπει ένας νέος, καθαρός παίκτης στο παιχνίδι».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επισήμανε ότι η χώρα έχει χάσει ένα πολύ μεγάλο μέρος της αξίας και πως ο κόσμος των επενδύσεων περιμένει να λυθεί η πολιτική εκκρεμότητα.

Δείτε ένα απόσπασμα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top