Τσίπρας: Φέραμε μια συμφωνία 10 φορές καλύτερη απ’ ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

«Θα εμπιστευτείτε εκείνους που μας έφεραν ως εδώ;»

Τσίπρας: Φέραμε μια συμφωνία 10 φορές καλύτερη απ’ ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Σκληρή επίθεση στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας από την Καισαριανή, κάνοντας λόγο για «παλιό και φθαρμένο σύστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής».

«Υπάρχει κανείς Έλλην��ς που να πιστεύει ότι αν έμενε στη διακυβέρνηση ο κ. Σαμαράς ή αν ήταν στη θέση μου ο κ. Μειμαράκης, θα έφερνε καλύτερη συμφωνία; Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι ο κ. Μειμαράκης, με τη στρατηγική του "ναι" σε όλα, θα έφερνε καλύτερη συμφωνία;» είπε ο πρώην πρωθυπουργός, λέγοντας πως η συμφωνία που έφερε ο ίδιος είναι 10 φορές καλύτερη από αυτήν που έφεραν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

«Μας κατηγορούν εκείνοι που έχτιζαν τα τείχη της αδικίας, της διαπλοκής και της αρπαχτής για σαράντα χρόνια ότι δεν μπορέσαμε να τα γκρεμίσουμε σε επτά μήνες. Κάποτε κατηγορήθηκαν για προδοσία οι πατριώτες που αντιστάθηκαν στον κατακτητή. Τώρα κατηγορούνται εκείνοι που αντιστάθηκαν στο καθεστώς του φόβου, της αδικίας, της φθοράς, τη διαπλοκής» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, ο οποίος ρώτησε τους πολίτες αν θα εμπιστευτούν «εκείνους που μας έφεραν ως εδώ» ή «θα πνίξουμε το παλιό στην κάλπη στις 20 Σεπτεμβρίου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top