Συνεχές «γράψε-σβήσε» σε ΣΥΡΙΖΑ για τις λίστες

Ποια ονόματα έχουν κλειδώσει θέση υποψηφίου

Συνεχές «γράψε-σβήσε» σ�� ΣΥΡΙΖΑ για τις λίστες

Φωτιά έχουν πάρει τα μολύβια και οι γόμες στην Κουμουνδούρου με την Κεντρική Επιτροπή να προσπαθεί να κλείσει τις λίστες των υποψηφίων για τις επερχόμενες εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την Α’ Αθηνών έχουν κλείσει ο ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο Νίκος Βούτσης, ο Νίκος Κοτζιάς, ο Νίκος Φίλης και ο Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Στη Β’ Αθηνών, η οποία είχε και μεγάλα κενά λόγω των αποχωρησάντων, σε εκλόγιμες θέσεις στις λίστες θα βρεθούν ο Γιάννης Δραγασάκης, ο Νίκος Παππάς, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Γιάννης Μπαλάφας, ο Γιώργος Κατρούγκαλος και ο Αριστείοδης Μπαλτάς. Στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια θαείναι υποψήφιος και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος είχε «ακουστεί» για το Επικρατείας.

Για το υπόλοιπο Αττικής, τα φώτα έχουν πέσει στον μεγάλο… «απών» Αλέξη Μητρόπουλο, ο οποίος θα είναι στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου. Χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει το ποιος θα είναι επικεφαλής, έχει κλειδώσει πως ο Πάνος ΣΚουρλέτης, ο Χρήστος Σπίρτζης και ο Αριστείδης Μπαλτάς θα είναι υποψήφιοι.

Όσον αφορά τη συμπρωτεύουσα, αυτός που έχει κλείσει φαίνεται πως είναι ο Δημήτρης Μάρδας στη Β’ Θεσσαλονίκης.

Όσον αφορά το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, στις εκλόγιμες θέσεις αναμένεται να είναι ο Αλέκος Φλαμπουράρης, η Θεανώ Φωτίου, η Τασία Χριστοδουλοπούλου, ο Κώστας Ντουζίνας και ο Θάνος Μικρούτσικος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top