Από το τρενάκι στο νοσοκομείο με τον Καμμένο ο μικρός Αλέξης-Δείτε το νέο τρέιλερ των ΑΝΕΛ

O μεγάλος Πάνος προτίθεται να μάθει στο μικρό αγόρι να γράφει με το δεξί!

​Στο ….νοσοκομείο μπήκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων λόγω εκλογών! Μπορεί ο Πάνος Καμμένος να σφύζει από υγεία, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τον μικρό Αλέξη!

Πρόκειται για το παιδάκι του προεκλογικού σποτ των εκλογών του Ιανουαρίου που είχε κλέψει τις εντυπώσεις με το τρενάκι του!

Το γλυκό αγοράκι κλήθηκε για δεύτερη φορά να συμμετάσχει στην καμπάνια των ΑΝΕΛ, αυτή τη φορά όχι σε κατάστημα παιχνιδιών, αλλά σε νοσοκομείο!

Ο μικρός Αλέξης (που για πολλούς ήταν ο Τσίπρας σε μικρογραφία) …έσπασε το αριστερό του χέρι, ωστόσο στο πλευρό του είναι και πάλι ο Πάνος Καμμένος! Το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι;

«Είδες που τα καταφέραμε; Το κολλήσαμε» εμφανίζεται να λέει στον «μικρό» Αλέξη ο μεγάλος Πάνος Καμμένος και στη συνέχεια του εκφράζει την επιθυμία του να του μάθει να γράφει το ίδιο καλά «και με το δεξί»!

«Αναγκαίο καλό» οι ΑΝΕΛ, σύμφωνα με το προεκλογικό τους σποτ και μάλιστα «πιο αναγκαίο από ποτέ» στις 20 Σεπτεμβρίου.

Αλήθεια ….πως έσπασε το χέρι του ο μικρός Αλέξης, αφού είχε την βοήθεια του Πάνου Καμμένου, ο οποίος τον συμβούλευε, που να πηγαίνει και με πόση ταχύτητα; Τι συνέβη στη διαδρομή και βγήκαν από τις ράγες; Απάντηση ίσως πάρουμε σε επόμενο σποτ!

Δείτε τα σποτ (νέο και παλιό)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top