ΣΥΡΙΖΑ: «Θέλει η ΝΔ να κρυφτεί, αλλά η πραγματικότητα δεν την αφήνει»

Κριτική στην... κριτική Μεϊμαράκη για τους επτά μήνες διακυβέρνησης

«Θέλει η ΝΔ να κρυφτεί, αλλά η πραγματικότητα δεν την αφήνει», τονίζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στις κατηγορίες του κόμματος του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, στις προεκλογικές ομιλίες και συνεντεύξεις του, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατέστρεψε τη χώρα μέσα σε 7 μήνες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπαραβάλει αναλυτικά τι επέτυχε μέσα από τη διαπραγμάτευση σε σύγκριση με την προηγούμενη κυβέρνηση "της ΝΔ και των συμμάχων της", σημειώνει τα αρνητικά αποτελέσματα της διακυβέρνησης "Σαμαρά και Βενιζέλου" και καλεί εκ νέου τη ΝΔ να απαντήσει τι θα κάνει σε 7 συγκεκριμένα ζητήματα εφόσον κερδίσει τις εκλογές.

«Τώρα μας κατηγορούν ότι μέσα σε 7 μήνες καταστρέψαμε τη χώρα, ενώ ταυτόχρονα δηλώνουν καθημερινά ότι... πρέπει να συνεργαστούμε και να συγκυβερνήσουμε για το καλό της Ελλάδας», σχολιάζουν χαρακτηριστικά οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ασκώντας δριμεία κριτική, τονίζουν ότι «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η βαθιά επιθυμία του πολιτικού κατεστημένου στη χώρα μας, είναι να κάνει πράξη την αριστερή παρένθεση. Μια παρένθεση αριστερή, μια παρένθεση 7 μηνών για να ξεπλυθούν αμαρτίες 40 χρόνων».

Αναφέρουν επιπλέον ότι «θα ήταν αστείο, αν δεν ήταν τραγικό, να μας κατηγορούν οι δυνάμεις που επί 40 χρόνια κυβερνούσαν τη χώρα, ότι εμείς, μέσα σε 7 μόλις μήνες, καταφέραμε να την καταστρέψουμε» και κάνουν λόγο για τις δυνάμεις «της διαπλοκής, της διαφθοράς, του κομματισμού, της κλεπτοκρατίας, της υποταγής των απλών ανθρώπων στα μεγάλα συμφέροντα». «Αυτοί που καταστρατήγησαν κάθε έννοια δημοκρατίας. Αυτοί που δημιούργησαν ένα κομματικό κράτος και ένα πελατειακό δημόσιο», προσθέτουν.

Τέλος, οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνουν ότι τον Ιανουάριο η ΝΔ κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι θα βγάλει τη χώρα από το ευρώ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top