Ο Λαφαζάνης κατηγορεί (πάλι) την κυβέρνηση στην οποία ήταν... υπουργός!

Επιμένει πως η οικονομία μπορεί να τονωθεί μόνο με την επιστροφή στη δραχμή

Ο Λαφαζάνης κατηγορεί (πάλι) την κυβέρνηση στην οποία ήταν... υπουργός!

Συνέχεια στην κόντρα του με τον πρώην σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα δίνει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατηγορώντας την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ - στην οποία παρεμπιπτόντως ήταν υπουργός- ότι δεν διακινδύνευσε τη σύγκρουση με «το κυρίαρχο κατεστημένο μπλοκ της Ε.Ε. και κυρίως το κατεστημένο της Γερμανίας», ούτε επέλεξε μια εναλλακτική λύση, αντιθέτως διάλεξε το μνημόνιο.

«Κι αυτό ήταν, είναι ένα ιστορικό, είναι τραγικό λάθος για τη χώρα, διότι τα μνημόνια δεν έχουν τέλος» είπε σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM», τονίζοντας ότι «η Ελλάδα είχε εναλλακτική λύση, έχει εναλλακτική λύση και θα έχει εναλλακτική λύση απέναντι στα μνημόνια. Αλίμονο, εάν η σκλαβιά, θεωρείτο μονόδρομος. Αλίμονο εάν η υποταγή, η κηδεμονία, η νεοαποικιοποίηση ήταν ο μονόδρομος λαών και χωρών».

Ο κ.Λαφαζάνης παραδέχτηκε ωστόσο πως κανένας δρόμος και καμία επιλογή δεν είναι εύκολη, «αλλά πρέπει να σταματήσει η τρομοκρατία και η καταστροφολογία και η δαιμονολογία γύρω από την έξοδο».

«Ούτε εγώ έχω στο τσεπάκι μου τη μαγική συνταγή για να υποδεικνύω εύκολους δρόμους» πρόσθεσε, επαναλαμβάνοντας ότι η οικονομία μπορεί να τονωθεί, μόνο αν επιστρέψουμε στη δραχμή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top